«Ήταν μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί» – Ο πατέρας της Άννας Ντουντουνάκη για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

ήταν-μια-πρόταση-που-δεν-μπορούσε-να-α-1298997

Για τη μεταγραφή της Άννας Ντουντουνάκη στον Παναθηναϊκό μίλησε στο zarpanews.gr ο πατέρας της Χανιώτισσας πρωταθλήτριας, Λευτέρης Ντουντουνάκης. Στην ερώτηση πώς προέκυψε η μετακίνηση αυτή, ο κ Ντουντουνάκης τόνισε ότι ήταν μια πρόταση τόσο ελκυστική, που ήταν αδύνατον να μη γίνει αποδεκτή:

«Μετά από 11 πανελλήνια ρεκόρ και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δημιουργήθηκε γύρω από την Άννα μια μεγάλη κίνηση και ενδιαφέρον από την υπόλοιπη Ελλάδα. Δέχτηκε πολλές προσφορές. Εκείνος όμως που έδειξε πραγματικά ότι την ήθελε περισσότερο ήταν ο Παναθηναϊκός, που κάθε φορά επανερχόταν και με καλύτερους όρους. Και ο ΝΟΧ έκανε καλή πρόταση, αλλά η προσφορά του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια που η Άννα δεν μπορούσε να αρνηθεί. Και ουσιαστικά πρόκειται για μια προσωπική μεταγραφή του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, κ. Βρανόπουλου, που από την αρχή ως το τέλος έδειχνε ότι ήθελε την Άννα στον σύλλογο περισσότερο από οποιονδήποτε».

Ο πατέρας της Άννας Ντουντουνάκη είπε ακόμα πως η Χανιώτισσα κολυμβήτρια δεν έχει παράπονο από τον ΝΟΧ, ούτε και επιθυμεί να διατυμπανίσει τη μεταγραφή με δηλώσεις στα ΜΜΕ. Για την ίδια, όπως είπε, προέχει τώρα να συνεχίσει την προσπάθειά της στις πισίνες:

«Η Άννα είναι παθιασμένη με τα Χανιά, εδώ μεγάλωσε, εδώ πήγε σχολείο, εδώ ξεκίνησε την κολύμβηση, είναι δικηγόρος Χανίων. Πρέπει όμως να είναι στην Αθήνα γιατί στα Χανιά δεν υπάρχουν οι συνθήκες που μπορούν να υποστηρίξουν το επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει. Το κολυμβητήριο Χανίων δεν επαρκεί, ενώ ταυτόχρονα η Άννα έχει και το δικό της προπονητικό επιτελείο. Για την ίδια προέχει να συνεχίσει τη δουλειά και να προσπαθήσει να διακριθεί και σε επόμενες διοργανώσεις».

Ο κ. Ντουντουνάκης ανέφερε ακόμα πως είχε θέσει σε γνώση της διοίκησης του ΝΟΧ πως δύσκολα θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τις προτάσεις άλλων συλλόγων. Όσο για το τι θα αλλάξει για την ίδια, μάλλον δεν θα είναι και πολλά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ελληνικός σύλλογος και πλέον θα βουτάει στην πισίνα με άλλο σκουφάκι. Αλλά το επιτελείο της θα παραμείνει το ίδιο, οι στόχοι και η σκληρή δουλειά επίσης. Και θα προσπαθήσει για το καλύτερο, όπως κάνει πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Χανιώτισσας πρωταθλήτριας.

zarpanews.gr – Λεωνίδας Φιλικόζης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook