«Δεν παραιτούμαστε»: Συνεχίζεται η διαμαρτυρία για την απολυμένη εργαζόμενη από ξενοδοχείο του Πλατανιά | Video

δεν-παραιτούμαστε-συνεχίζεται-η-δι-1287668

Η Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Χανίων εκφράζει την αλληλεγγύη του στην συνάδελφο καμαριέρα που προσπαθεί να απολύσει η εργοδοσία γνωστού ξενοδοχείου στον Πλατανιά Χανίων. Όπως λένε, «η συνάδελφος διώκεται γιατί τόλμησε να διεκδικήσει ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, να μην δουλεύει απλήρωτες υπερωρίες, να τηρείται το 8ωρο, η ΚΣΕΕ»

Έτσι σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παράταση της διαμαρτυρίας στην επιθεώρηση εργασίας με εργαζόμενους να δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Οι ίδιοι, καλούν κάθε εργαζόμενο να καταγγείλει αντίστοιχα περιστατικά.

  • Απαιτούν από την κυβέρνηση να πάρει όλα τα μέτρα για να μην συμβούν αντίστοιχα περιστατικά.
  • Να παρθεί πίσω η εκδικητική απόλυση στην συνάδελφο καμαριέρα.
  • 7ωρο 5μερο 35ωρο

Υποχρεωτική εφαρμογή των ΚΣΣΕΟ Ιωσήφ Αποστολάκης, μέλος Διοίκησης Εργατικού Κέντρου Χανίων δήλωσε στο zarpanews.gr: «Δώσαμε και σήμερα την μάχη μας για την επαναπρόσληψη της συναδέρφου στο εν λόγω ξενοδοχείο. Θεωρούμε άδικη και εκδικητική την απόλυσή της. Θα παλέψουμε για τον νόμο «Χατζηδάκη», δεν παραιτούμαστε!» Όπως συμπλήρωσε, η επίτευξη του αγώνα των διανομέων της efood επιτεύχθηκε και αυτό δείχνει την οργάνωση των σωματείων.

Η Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων καλεί τους συναδέρφου να γραφτούν σε σωματεία και να δώσουν την μάχη τους στους χώρους εργασίας για καλύτερες συνθήκες ζωή και εργασία με δικαιώματα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook