Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Ατλάντα – Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες

πυροβολισμοί-σε-νοσοκομείο-της-ατλάν-1684235

Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς στο νοσοκομείο Northside Hospital Medical της Ατλάντα με την αστυνομία να κάνει λόγο για πολλούς τραυματίες.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που βρίσκεται σε εξέλιξη», ανακοίνωσε η αστυνομία της Ατλάντα. Κανένας ύποπτος δεν τέθηκε υπό κράτηση, ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Σε νεότερη ενημέρωση, η αστυνομία ανέφερε ότι ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός ενώ άλλοι τρεις έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η κατάσταση εκτυλίχθηκε μέσα σε κτίριο στην οδό West Peachtree μεταξύ της 12ης και της 13ης οδού ενώ κάλεσε τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή ή να προφυλαχθεί.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του δράστη

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες του φερόμενου ως δράστη. Τα στιγμιότυπα από τις κάμερες παρακολούθησης δείχνουν έναν άνδρα που φοράει μάσκα και τσάντα στο μπροστινό μέρος του σώματός του να σημαδεύει με όπλο σε χώρο που φαίνεται να είναι χώρος υποδοχής.

Άλλη εικόνα τον δείχνει χωρίς μάσκα, με την κουκούλα του σηκωμένη σε ένα ασανσέρ. Προς το παρόν ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

 

Δεκάδες βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, ενώ μάρτυρες είδαν αρκετούς ανθρώπους να βγαίνουν από το κτίριο με φορεία, σύμφωνα με το WSB-TV.

 

Στο σημείο βρίσκονται πολλά πυροσβεστικά οχήματα, ένα τεθωρακισμένο αστυνομικό όχημα και αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Fulton.

 

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook