Πρόστιμα την πρώτη μέρα του νέου μέτρου για τις μάσκες στα Χανιά – «150άρια» για 29 παραβάτες

πρόστιμα-την-πρώτη-μέρα-του-νέου-μέτρο-1094725

Αυστηροποιούνται, όσο περνούν οι μέρες και εντείνονται τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορονοϊού, και οι έλεγχοι στην Κρήτη και τα Χανιά για τα μέτρα προστασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, συνολικά 43 ήταν εχθές, Τρίτη, τα πρόστιμα που κόπηκαν σε πολίτες επειδή δεν φορούσαν μάσκα σε χώρους που επιβάλλεται.

Συγκεκριμένα οι 29 παραβάσεις έγιναν στα Χανιά, όπου η μάσκα επιβάλλεται και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ από 2 στο Ρέθυμνο, 11 στο Ηράκλειο και 1 στο Λασίθι.

Οι έλεγχοι συνεχίζουν να διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Πρόστιμα την πρώτη μέρα του νέου μέτρου για τις μάσκες στα Χανιά – «150άρια» για 29 παραβάτες

  1. Δηλαδη ένας τουρίστας που έρχεται από Ρέθυμνο π.χ. πρέπει να είναι ενημερωμένος για το παραλογο των εξωτερικών χωρών?Για αυτό θα εξαφανιστούν όλοι οι τουρίστες από Χανιά…!Περιμένετε τα επιδόματα μέχρι να στερέψουν…

  2. Με τι μας ψεκάσει άραγε ο Κούλης ο «σωτήρας»μας και εκτελούμε τόσο υποτακτικά τις εντολές του μέσω ..Κορωνοϊού?? Γιατί δεν λέει ότι σαν άχρηστοι που είναι δεν έχουν ανάλογες κλίνες ΜΕΘ στο ψοφονοσοκομείο τους εδώ και με τα τουριστάκια που έχουν απομείνει ακόμα «φοβούνται» να αποκαλυφθεί η ανικανότητα τους και πάλι ο ντόπιος πληθυσμός πρέπει να υποφέρει με πρόστιμα και μάσκες ακόμα σε χωράφια και αγρούς??????

  3. Μα και εγώ απορώ με τόσες ατελείωτες και πολλές κλίνες ΜΕΘ που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ παρακαταθήκη και ο συμπατριώτης αγαπητός βουλευτής των Χανιωτών κ.ΠΟΛΑΚΗΣ και εμείς οι συνειδητοποιημένοι πολίτες που προσέχουμε και δε πάμε σε τελετές και πανηγύρια για να φάμε και να ποιούμε και δεν κάνουμε πάρτυ στις πλατείες και στις παραλίες απορώ λοιπόν πως πέρνουν τέτοια μέτρα.Δηλαδή ζητάμε και τα ρέστα από πάνω και κάνουμε και κριτική και τα λογαριάζουμε με ότι έχει ψηφίσει ο καθένας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook