Προσοχή σκληρές εικόνες: Έγδαραν και κρέμασαν σκύλους στα Χανιά

προσοχή-σκληρές-εικόνες-έγδαραν-και-κ-1091628

Οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουμε τη βία που ανυπεράσπιστα, άκακα πλάσματα βιώνουν μέχρι θανάτου στην Ελλάδα, την Κρήτη, τα Χανιά.

Όπως αναφέρει ο φιλοζωικός σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων», «έφυγε η κηδεμόνας λίγες ημέρες από την κατοικία της, εμπιστευόμενη τους δυο σκύλους της σε κοντινό της πρόσωπο. Οι σκύλοι εξαφανίστηκαν και μετά από πέντε μέρες αδιάκοπης αναζήτησης, βρέθηκαν κρεμασμένοι και κατακρεουργημένοι στα Κεραμειά Χανίων.

Ας αποδείξει η Ελληνική Αστυνομία ότι δεν επικρατεί άλλος νόμος εκεί πάνω, διενεργώντας ενδελεχή έρευνα και συλλαμβάνοντας τον δράστη, ο οποίος προφανώς κάνει «προθέρμανση» για τα βιαιότερα εγκλήματα που θα ακολουθήσουν. Δεν είμαστε μάντεις κακών, η επιστήμη το βεβαιώνει, το ζήσαμε και πέρσι στα Αφράτα, όπου τα στόματα άνοιξαν μετά το φρικτό έγκλημα..

Ως σύλλογος προστασίας των ζώων εκπέμπουμε SOS, η βία στον τόπο μας εντείνεται, γίνεται όλο και σκληρότερη…»

zarpanews.gr

9 thoughts on “Προσοχή σκληρές εικόνες: Έγδαραν και κρέμασαν σκύλους στα Χανιά

  1. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την αδιανοητη φρικαλαιοτητα. Μακαρι να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδείγματικά. Με τι τους έφταιξαν τα αθωα ζωακια; Σαδιστες, αρρωστημένοι και σκατοψυχοι τελείως. Βάλτε τους σε ένα κελί φυλακης και πετάξτε το κλειδι, να σαπίσουν εκεί.

  2. Καλημέρα σας.Για ψάξτε γύρω γύρω στην περιοχή για βοσκούς…..Για αυτόν τον λόγο(μάλλον),τα έχουν »κρεμάσει»,για να φαίνονται κ ν μην υπάρξει κανείς άλλος ιδιοκτήτης κατοικιδίων κ να κάνει βόλτες στην περιοχή.Σίγουρα θα έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν,απλά δεν έγινε γνωστό…..Κ η αστυνομία,απλά επικροτεί μ την σιωπή …..

    1. Συγνώμη, αλλά η προστασία των σκυλιών και εν γένει η αντιμετώπισή τους ως ίσους με τον άνθρωπο είναι νέα μόδα. Όλοι οι παλιοί κρητικοί είχαν βέβαια σκύλους για προστασία ή για συντροφιά, αλλά τους είχαν δεμένους στο βαρέλι τους, έτρωγαν μόνο τα αποφάγια τους, τα σκυλάκια που γεννιόντουσαν τα πετούσαν στα ρυάκια, και οι αδέσποτοι ή ξένοι σκύλοι που έκαναν ζημιά στο βιος τους κατέληγαν κρεμασμένοι. Άρα δεν έγινε έτσι η Κρήτη, απλώς ο γύρω κόσμος άλλαξε.

      1. Καλά τα λέει ο Τζων, προφανώς ενόχλησαν η έκαναν ζημιά. Οι κηδεμόνες σκύλων βλέπουν μόνο τα καλά των σκύλων αλλά υπάρχουν και αυτοί που ενοχλούνται είτε από τη συμπεριφορά των σκύλων είτε από τη συμπεριφορά των κηδεμόνων σκύλων.

  3. Ο σκύλος είναι κακό πλέον να θεωρείται εργαλείο και να έχει αφεντικό η ιδιοκτήτη.
    Τώρα έχει «κηδεμόνα» και είναι «παρέα» (δηλαδή συναισθηματικό δεκανίκι, μόδα, μέσο επιβολής, μέσο ανωτερότητας, μέσο αλτρουϊσμού κλπ κλπ)

  4. Α ρε λεβεντογεννα Κρήτη. Αυτά είναι τα παλικάρια που βγάζεις. Από αυτούς ο καλύτερος είναι τουλάχιστον παρανοϊκός! Είχα πάει μια φορά αλλά δεν ήξερα ότι εκεί ζουν ανώμαλοι. Δεν ξαναπαταω το πόδι μου εκεί. Να μην πάει ξανά κάνεις για διακοπές εύχομαι. Να ψοφίσουν όλοι από την πείνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook