Προσχεδιασμένη η δολοφονία στην Κυψέλη: Αμετανόητος ο δράστης – «Είχαμε σχέση για 2 χρόνια και μου έπαιρνε λεφτά»

προσχεδιασμένη-η-δολοφονία-στην-κυψέ-1514482

Ο δράστης της δολοφονίας της 36χρονης γυναίκας από το Μπαγκλαντές, ομολόγησε πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα που έγινε μπροστά από το σπίτι της στην Κυψέλη και δεν το μετανιώνει (δείτε εδώ).

Ο 40χρονος διατηρούσε παράνομη σχέση με την παντρεμένη γυναίκα τα τελευταία δύο χρόνια και σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr τόνισε στους αστυνομικούς «Δεν έχω μετανιώσει, με είχε αγανακτήσει, με κορόιδευε και μου έπαιρνε λεφτά».

Η 36χρονη από το Μπαγκλαντές εντοπίστηκε χθες, Κυριακή 28 Αυγούστου, το απόγευμα στην οδό Τενέδου, στην Κυψέλη, βαρύτατα τραυματισμένη που κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από υπόδειξη του συζύγου του θύματος και τις έρευνες αστυνομικών συνελήφθη 40χρονος δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης που της επέφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στη μέση του δρόμου.

Πώς γνωρίστηκε με την 36χρονη και η απόφαση να την σκοτώσει

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, εργαζόταν σε διάφορες βιοτεχνίες μαζί με την άτυχη γυναίκα και έκαναν δεσμό. Στην κατάθεσή του είπε ότι η 36χρονη του ζητούσε συχνά λεφτά και εκείνος της τα έδινε, επειδή ο σύζυγός της ήταν άνεργος. Του έλεγε συνεχώς ότι σκοπεύει να χωρίσει και να φύγει από το σπίτι που έμενε με τον άνδρα της.

Όμως αν και του έταζε ότι θα ζούσαν επιτέλους μαζί σαν νόμιμο ζευγάρι, εκείνος είχε καταλάβει ότι τον κορόιδευε. «Τι θα γίνει θα τον χωρίσεις;» την ρωτούσε κάθε ημέρα … Η 36χρονη του πρότεινε να συναντηθούν την μοιραία Κυριακή από κοντά στο σπίτι της ώστε να το συζητήσουν εκ νέου. «Κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει και αγόρασα ένα μαχαίρι, το οποίο πήρα μαζί μου στο ραντεβού που μου έκλεισε».

Ο 40χρονος την περίμενε να κατέβει από το σπίτι για να συζητήσουν για την σχέση τους. Τότε, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, του ανακοίνωσε πως χωρίζουν. «Τέλος εδώ. Δεν θα αφήσω τον άνδρα μου, δεν σε θέλω πια. Χωρίζουμε» ήταν τα τελευταία λόγια της όταν εκείνος έβγαλε το μαχαίρι και την σκότωσε.

Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο, όπου το εντόπισαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ο δράστης επανέλαβε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του, ενώ ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας στην κατάθεσή του δήλωσε άγνοια για την απιστία της γυναίκας του. «Δεν γνώριζα ότι είχαν σχέση, ούτε ότι του έπαιρνε χρήματα. Τον ήξερα, ήταν συμπατριώτης μου αλλά δεν είχα καμία άλλη σχέση μαζί του».

Της έστησε καρτέρι έξω από την πολυκατοικία

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, Ανοιχτή Επικοινωνία, ανέφερε ότι δράστης και θύμα είναι από το Μπαγκλαντές. Όταν η γυναίκα κατέβηκε από την πολυκατοικία, στην οποία διέμενε, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον φίλο του συζύγου της, ο οποίος τη σκότωσε στη μέση του δρόμου.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook