Προς αποχώρηση ο Γκοτ… Ολα τα νέα του Πλατανιά

προς-αποχώρηση-ο-γκοτ-ολα-τα-νέα-του-π-968972

Ως αρκετά σημαντικό κρίνεται το διάστημα που ακολουθεί στον Πλατανιά μετά την τελευταία ήττα στην Aρτα από τον Καραϊσκάκη. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αποφάσεις που θα ληφθούν από την πλευρά της διοίκησης και ειδικότερα τον πρόεδρο, Μανώλη Μαθιουλάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και ειδικότερα τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι στην έδρα του Καραϊσκάκη.

Οπως ειπώθηκε στην εκπομπή του Μάκη Καρτσωνάκη τη Δευτέρα στον Super FM, η αποχώρηση για τον τερματοφύλακα, Γκοτ, μπορεί να θεωρείται σίγουρη εν όψει της περιόδου που ακολουθεί, κάτι που μένει να πιστοποιηθεί και επίσημα. Από την άλλη, η ομάδα μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις που έχουν υπάρξει (Νίλι, Μάικιτς, τραυματισμός Λεωνιδόπουλου), έχει μείνει «στεγνή» από παίκτες και κρίνεται απαραίτητη η προσθήκη νέων.. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση δε δείχνει διατεθειμένη αυτή τη στιγμή να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, από την άλλη τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Τέλος, ο Λεωνιδόπουλος υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς, επέμβαση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική κλινική στα Χανιά από τον γνωστό χειρουργό ορθοπεδικό και γιατρό της ομάδας του Πλατανιά, Γιάννη Σφυρακη. Ο Λεωνιδόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά το πέρας έξι μηνών…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook