Πρόεδρος ΝΟΧ: «Τα αθλητικά έργα δεν προσφέρονται για αντιπαράθεση»

πρόεδρος-νοχ-τα-αθλητικά-έργα-δεν-προ-1676801

Απάντηση στο άρθρο του Φώτη Καζάση στο οποίο ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΚ θέτει ερωτήματα για τη νομιμότητα της ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου Χανίων (ΕΔΩ), εξέδωσε ο πρόεδρος του ΝΟΧ, Γιάννης Χίνος. Ο κ. Χίνος καταλογίζει στον κ. Καζάση, τον οποίο μάλιστα δεν κατονομάζει, απόπειρα εργαλειοποίησης της υπόθεσης για λόγους πολιτικής αντιπαράθεσης. Του προσάπτει έμμεσα έλλειμμα πολιτικού πολιτισμού και τονίζει πως είναι λάθος η στιγμή για τα όσα υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΚ.

«Αν και σήμερα είναι για άλλη μια φορά είναι ημέρα γιορτής για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων υπήρξε άνθρωπος που προσπαθεί με δημοσιεύσεις σε τοπικά Μ.Μ.Ε. να υποτιμήσει την κοινή Πανχανιώτικη προσπάθεια για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου χρησιμοποιώντας την για ανούσια πολιτική αντιπαράθεση.

Ακόμη και αν έχει δίκιο (που αμφιβάλλω) είναι η πιο λάθος στιγμή για μια τέτοια προσέγγιση.

Δυστυχώς στην ζωή υπάρχουν δύο προσεγγίσεις η μία είναι το πως θα καταφέρουμε να φτιάξουμε κάτι έστω και με πιθανά λάθη και η άλλη το πως θα δημιουργήσουμε πρόβλημα σε οτιδήποτε πάει να γίνει μόνο και μόνο για να δείξουν ότι έχουμε (ένα αδιάφορο) δίκιο.

Στην πόλη μας κυριαρχεί το δεύτερο και στην συνέχεια μιζεριάζουμε στην κακομοιριά μας.

Τα αθλητικά έργα και κυρίως αυτά που αφορούν παιδιά δεν προσφέρονται για κομματική αντιπαράθεση αλλά αντιθέτως πρέπει να ενώνουν την σκέψη στο πως θα γίνουν και όχι στο πως θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

Επίσης πολιτικός πολιτισμός είναι όταν κάποιος κάνει κάτι που εγώ δεν κατάφερα να το κάνω, να λέω απλά μπράβο και αν μου ξανά δοθεί η ευκαιρία να προσπαθήσω και εγώ να κάνω ακόμη περισσότερα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι δυστυχώς μικρό εγωισμοί που δεν κάνουν καλό σε κανέναν και κυρίως στην πόλη μας και στις επόμενες γενιές! Κρίμα…

Εμείς σαν Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα συνεχίσουμε να ενώνουμε και να συνεργαζόμαστε με όλους για το κοινό καλό και κυρίως για το καλό των παιδιών.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook