Πράξη αγάπης από τη Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων – Χάρισαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο | Video+Photos

πράξη-αγάπης-από-τη-λέσχη-κλασικής-μοτ-1346880

Έμπρακτα έδειξαν την αλληλεγγύη τους προς τους ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη από την κοινωνία, τα μέλη της Λέσχης Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων, προσφέροντας την Τετάρτη, τρόφιμα μακράς διαρκείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων. Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Τσουρουνάκης γραμματέας της Λέσχης, είναι πλέον μια παράδοση που τηρείται κάθε χρόνο:

«Κάθε χρόνο κάνουμε μια τέτοια κίνηση, προσπαθήσαμε φέτος και μαζέψαμε λεφτά με σκοπό να κάνουμε μια υπαίθρια εκδήλωση αλλά αυτή ακυρώθηκε και με τα χρήματα αυτά ψωνίσαμε τρόφιμα για να τα προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Τέτοιες μέρες πιστεύουμε ότι πρέπει λίγο παραπάνω να τους δείξουμε την αγάπη μας».

Τα τρόφιμα κατέφτασαν όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς: με μια παλιά μοτοσυκλέτα. Επρόκειτο κυρίως για όσπρια, ρύζι και ζυμαρικά.

«Ένα θερμό ευχαριστώ στα μέλη της Λέσχης Κλασικής Μοτοσυκλέτας γι’ αυτή την κίνηση. Άλλη μια φορά οι Χανιώτες αποδεικνύουμε πόσο κοντά είμαστε ο ένας στον άλλον. Είναι δύσκολες μέρες για κάποιους από τους συνανθρώπους μας και χάρη στην προσφορά αυτή, εμείς, κατά τι πλουσιότεροι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα μπορέσουμε να τα διαθέσουμε στους ανθρώπους που υποστηρίζονται από τη δομή», δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Σύμφωνα με την κυρία Ζερβουδάκη, αυτό το διάστημα δικαιούχοι στο παντοπωλείο είναι 1200 οικογένειες, ενώ κατά περίπτωση παρέχονται τρόφιμα και σε άλλους ανθρώπους που ζητούν βοήθεια.

Δείτε δηλώσεις και φωτογραφίες:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook