Πουλήθηκε η βίλα του Δημήτρη Κοντομηνά έναντι 2,7 εκατ. ευρώ

πουλήθηκε-η-βίλα-του-δημήτρη-κοντομην-1473246

Σε νέα χέρια πέρασε η βίλα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ύδρα, για το ποσό των 2,761 εκατ. ευρώ.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 10 το πρωί της Παρασκευής και ολοκληρώθηκε, μετά από δίωρη παράταση, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Η τιμή εκκίνησης ήταν στα 2.055.000 ευρώ. Ωστόσο, το τελικό ποσό έφτασε σε 706.000 ευρώ παραπάνω και το ακίνητο πέρασε σε νέο ιδιοκτήτη.

Παρά την προσπάθεια της κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά να ανακόψει τον πλειστηριασμό, το κτήριο βγήκε στο σφυρί, καθώς τα ασφαλιστικά μέτρα της Μαρίας Κοντομηνά απορρίφθηκαν

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελείται από ένα οικόπεδο επιφάνειας 363,14 τ.μ., στο οποίο έχει ανεγερθεί μια πολυτελής οικία, η οποία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και περιλαμβάνει έξι κύρια δωμάτια και βοηθητικούς χώρους.

Σύμφωνα με τις κατόψεις από τον φάκελο της οικοδομικής αδείας, αναπτύσσεται σε τρεις στάθμες:

– Στην πρώτη στάθμη περιλαμβάνει υδατοδεξαμενή βάσει εγκεκριμένων σχεδίων.

– Στη δεύτερη στάθμη υπάρχει κύριος χώρος 220,22 τ.μ., ενώ έχει δημιουργηθεί αποθηκευτικός χώρος επιφάνειας 5,25 τ.μ. κάτω από εξωτερική κλίμακα ανόδου στον όροφο, και ημιυπαίθριος χώρος επιφάνειας 45,40 τ.μ., με αυθαιρεσίες που έχουν τακτοποιηθεί.

– Στην τρίτη στάθμη βρίσκεται η κύρια κατοικία εμβαδού 227,74 τ.μ., όπου επίσης υπάρχουν υπό τακτοποίηση αυθαίρετες επεκτάσεις.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά ακίνητα του κοσμοπολίτικου νησιού, αγαπημένο προορισμό του εκλιπόντος επιχειρηματία

Μάλιστα, μετά το θάνατό του, εψάλη στην Ύδρα η νεκρώσιμη ακολουθία, στις 14 Μαρτίου, μια ημέρα πριν ταφεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook