Πουλιδάκης: «Οι ψήφοι δεν έρχονται από το facebook, θέλει γερά πόδια! Το ψηφοδέλτιο πρέπει να το δίνεις ο ίδιος στον ψηφοφόρο»

πουλιδάκης-οι-ψήφοι-δεν-έρχονται-από-865421

Περήφανος που επέστρεψε στον… φυσικό του χώρο, το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Πουλιδάκης, όπως τόνισε στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά το πρωί της Πέμπτης.

Στο πλευρό του Ευτύχη Δαμιανάκη για τις δημοτικές εκλογές, δηλώνει στρατιώτης και ιδιαίτερα αισιόδοξος για την εκλογική διαδικασία:

«Εγώ επέστρεψα στον φυσικό μου χώρο, όμως δεν σημαίνει οτι όλοι οι ψηφοφόροι είναι ΠΑΣΟΚ. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον αγώνα και αισιοδοξώ οτι θα είμαι δημοτικός σύμβουλος, αν και είναι πολύ δύσκολο να είμαι στους 3-4 από αυτούς που θα εκλεγούν. Το σύστημα όμως έχει μεγάλες παγίδες, πολλά και διαφορετικά ψηφοδέλτια.»

Έπειτα, έδωσε τα… φώτα του για μια πετυχημένο προεκλογική εκστρατεία:

«Οι ψήφοι όμως δεν βγαίνουν από το facebook, θέλουν γερά πόδια. Μου αρέσει η τεχνολογία, όμως τη θεωρώ ακατάλληλη για ορισμένες περιστάσεις.

Έχω μιλήσει σε ορισμένους γι’ αυτό, άλλοι το καταλαβαίνουν, άλλοι όχι. Ο παλιός είναι αλλιώς. Η σημαντική λεπτομέρεια είναι να ξέρεις σε ποιες πόρτες να χτυπήσεις. Τα δίδυμα και τα τρίδυμα είναι μύθος, αφού δεν συμπορεύονται. Ο ένας θα πει ναι, όμως ο άλλος κοροϊδεύει. Το ψηφοδέλτιο πρέπει να το δίνεις ο ίδιος στον ψηφοφόρο, όχι κάποιος άλλος. Δεν είναι παλαιοκομματικό όμως αυτό, δεν πάω εγώ οπουδήποτε, χωρίς να ξέρω κάποιον.

Θα δείτε οτι έρχονται και μόνοι τους να πάρουν τα ψηφοδέλτια. Αυτό βέβαια δημιουργεί προσδοκίες. Εγώ πάντα εξηγώ οτι δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Δεν μπορώ να διορίσω. Πρέπει να λες την αλήθεια.»

Σχετικά με τον Κλεισθένη, μόνο ικανοποιημένος δεν είναι:

«Πρέπει να γίνει συνεργασία, κανείς δεν μπορεί να κυβερνήσει το δήμο από μόνος του, γι’ αυτό έγινε ο Κλεισθένης. Είναι σε λάθος κατεύθυνση γιατί θα αναγκαστείς σε εκπτώσεις με ανθρώπους που δεν συμφωνείς. Δεν συμφωνώ καθόλου. Μέχρι και οι υποψήφιοι κοντεύουν να είναι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook