Πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης; – Εφαρμογή δείχνει ζωντανά το ταξίδι του

πού-βρίσκεται-ο-άγιος-βασίλης-εφαρμο-111300

O Άγιος Βασίλης έχει ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι για να μοιράσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά σε ολόκληρο τον πλανήτη και για ακόμη μια χρονιά η Google παρακολουθεί live την πορεία του μέσα από την εφαρμογή santatracker.

Πρόκειται για μια γιορτινή χαριτωμένη πλατφόρμα με διαδραστικό χάρτη ο οποίος μας δείχνει ζωντανά ποια θα μπορούσε να ήταν η πορεία του Άγιου Βασίλη καθώς μοιράζει τα δώρα του στα παιδιά σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η πλατφόρμα μάλιστα εκτός από το να ακολουθεί τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, μετράει πόσα (υποθετικά) δώρα έχει παραδώσει ο Άγιος Βασίλης, αλλά και τι ώρα αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα.

Η πλατφόρμα εκτός από τον χάρτη που δείχνει το ταξίδι του αγαπημένου Άγιου των Χριστουγέννων, περιλαμβάνει και πολλά παιχνίδια και κουίζ γνώσεων.

Σύμφωνα με τη Google, ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του στις 12:00 το μεσημέρι και έχει διασχίσει ήδη αρκετές χώρες. Στο Santa Tracker εμφανίζεται ένας χάρτης που δείχνει τη διαδρομή που ακολουθεί με το έλκηθρό του, ενώ αναγράφεται και σε πόση ώρα θα φτάσει στη χώρα του χρήστη.

Δείτε ΕΔΩ το ταξίδι του

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook