Πότε θα ανοίξουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

πότε-θα-ανοίξουν-οι-βρεφονηπιακοί-στα-1171005

Μεταξύ 20 και 24 Μαΐου αναμένεται η επανέναρξη των βρεφονηπιακών σταθμών, όπως αποκάλυψε ο Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας πως τα αρμόδια υπουργεία είναι σε επικοινωνία με τους ειδικούς.

Την ώρα που χιλιάδες μαθητές ετοιμάζονται να φορέσουν ξανά τις σχολικές τους τσάντες στην πλάτη, καθώς την προσεχή Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η επανέναρξη των νηπιαγωγείων, των δημοτικών και των γυμνασίων, χιλιάδες άλλες οικογένειες περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις για το άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών.

Ο Στέλιος Πέτσας ρωτήθηκε σχετικά στο πλαίσιο εμφάνισής του στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και αποκάλυψε ότι το άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών αναμένεται μεταξύ 20-24 Μαΐου.

«Για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, είναι μια συζήτηση που έχουμε κάνει. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να υποβληθούν σε self-tests και να φορούν μάσκες. Το άνοιγμά τους αναμένεται γύρω στις 20-24 Μαΐου. Είμαστε σε επικοινωνία με τους ειδικούς», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook