Πόση γαϊδουριά πια στα Χανιά… Και οι πεζοί από που θα περάσουν; | Photo

πόση-γαϊδουριά-πια-στα-χανιά-και-οι-πε-920782

Ορισμένες φορές, κάποια περιστατικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το μέγεθος της ασυνειδησίας κάποιων τύπων, που στο βωμό του χρήματος δεν σέβονται κανέναν και τίποτα.

Η φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του zarpanews.gr από το παραλιακό τμήμα του Κουμ Καπί στα Χανιά, αποδεικνύουν περίτρανα τα παραπάνω:

Δεν είναι δυνατόν, ο κάθε ένας καταστηματάρχης της περιοχής να απλώνει φαρδιά-πλατιά το εμπόρευμα ή τα διαφημιστικά της επιχείρησης του, στο -ήδη- ελάχιστο πεζοδρόμιο που υπάρχει στο σημείο.

Εκτός του ότι αποκλείει τη διέλευση γονέων με καρότσια και ΑμεΑ, οι οποίοι και να θέλουν δεν μπορούν να περάσουν, εξαναγκάζει και τους πεζούς να κάνουν ζιγκ-ζαγκ για να αποφύγουν τις ταμπέλες που έχει απλώσει.

Αδιαφορεί βλέπεται ο εν λόγω επιχειρηματίας που ο κόσμος δεν μπορεί καλά-καλά να περάσει από το πεζοδρόμιο, αλλά δε λέει να κάνει κάτι παρά τις όποιες επισημάνσεις του έχουν γίνει.

Να γιατί είναι απαραίτητο να επιβάλλεται η νομιμότητα σε ορισμένες περιπτώσεις… Μπας και βάλουν μυαλό σε μερικούς… ελαφρόμυαλους!!!

zarpanews.gr

4 thoughts on “Πόση γαϊδουριά πια στα Χανιά… Και οι πεζοί από που θα περάσουν; | Photo

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΣΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΥΠΟΛΗ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ (ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ) ΣΤΟΥΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ» ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΤΙΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΑΒΕΡΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ «ΜΕΝΟΥ» ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑΚΙΑ-ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ UNESCO…
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ UNESCO ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  2. Στο 13 στη πλατεία 1866 που είναι γεμάτο το πεζοδρόμιο με τραπέζια δε λέει κανένας κατι
    Αλλά είναι γνωστός μας βλέπεις κ θα το καλύψουμε…
    Έτσι δεν είναι?
    Χανιά, μία όμορφη πόλη που κάθε μέρα γίνετε πιο άσχημη λόγω του τουρισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook