Πώς θα παρουσιαστούν ΣΥΝΚΑ και Πανακρωτηριακός στα ματς της Κυριακής

πώς-θα-παρουσιαστούν-συνκα-και-πανακρ-936512

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και τον Πανακρωτηριακό, οι οποίοι την Κυριακή αγωνίζονται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, απέναντι σε Πόρο και Ρεθυμνιακό αντίστοιχα.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ διεκδικεί την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, δίνοντας ένα δύσκολο παιχνίδι πάντως στην έδρα του Πόρου. Απουσία για τον Αστέριο Θέμελη είναι ο Σινγκ, από την άλλη επιστρέφουν οι Πάγκαλος, Νικόλτσης, Μαζιώτης και Παληγεώργος, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα με τραυματισμούς τον προηγούμενο καιρό.

Αναλυτικότερα η αποστολή είναι η εξής: Βλαχάκης, Κασαπίδης, Τζωρτζακάκης, Μαλανδράκης, Λάμτσε, Ιμέρι, Νικόλτσης, Μαθιουδάκης, Παληγεώργος, Μποτωνάκης, Τσίτας, Λαμπάκης, Πάγκαλος, Βεστάκης, Βαρδάκης, Μαζιώτης, Κόλα, Βασιλάκης, Αργυρουδάκης.

Στα Καθιανά, ο Πανακρωτηριακός φιλοξενεί τον Ρεθυμνιάκο, επιδιώκοντας στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το σημαντικό γεγονός για το Γιώργο Κόλτζο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς και γενικότερα απουσίες.

Αναλυτικά η αποστολή για την ομάδα του Ακρωτηρίου είναι η εξής:

Συροκάκης, Χριστουλάκης, Βουρβαχάκης, Κοζάκης, Μανουσάκης, Νικολίτσης, Παπακαστρήσιος, Σκουλάς, Κτιστόπουλος, Μπάτζιο, Βασιλομιχελάκης, Γιαπιντζάκης, Δρακάκης, Γαλανάκης, Μάστορας, Καρλίτο, Τζόρνταν, Λιονάκης, Μπαδιεριτάκης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής είναι το εξής:

Πόρος-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Πανακρωτηριακός-Ρεθυμνιακός

Γιούχτας-ΠΟΑ

Επισκοπή-ΑΟΑΝ

Ρεπό: Ηρόδοτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook