Πως θα λειτουργήσουν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών στα Χανιά σύμφωνα με τα νέα μέτρα

πως-θα-λειτουργήσουν-τα-φροντιστήρια-136969

Ο Σύλλογος Καθηγητών – Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών ενημερώνει μαθητές, γονείς, καθηγητές και ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών ότι σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021 και ώρα 6:00 τα κέντρα ξένων γλωσσών παραμένουν κλειστά.

Το μάθημα γίνεται μέσω τηλε-εκπαίδευσης με εξαίρεση των τμημάτων που προετοιμάζουν τους υποψηφίους/ες για εξετάσεις προς απόκτηση αναγνωρισμένου τίτλου γλωσσομάθειας σύμφωνα με το κοινό ευρωπαϊκό πλαίσιο αναφοράς για τις γλώσσες ή προετοιμασία των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα γλωσσών για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η συμμετοχή στο μάθημα επιτρέπεται με την επίδειξη στον υπεύθυνο του κέντρου ξένων γλωσσών της σχολικής κάρτας. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι και μαθητές να τηρούν με αυστηρότητα τα μέτρα μιας και έχει παρατηρηθεί αυξημένο ιικό φορτίο στο νομό Χανίων

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook