Πώς θα αποκτήσεις τις πιο πυκνές βλεφαρίδες με 5 κινήσεις

πώς-θα-αποκτήσεις-τις-πιο-πυκνές-βλεφα-972113

Τι μπορεί να κάνει την εμφάνιση μιας γυναίκας ακαταμάχητα σέξι, πέρα από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και ένα φόρεμα που «αγκαλιάζει» το σώμα της; Οι πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες χάρη στις οποίες αποκτά ένα καθηλωτικό βλέμμα, ακόμα κι αν τολμήσει να κυκλοφορήσει φορώντας απλά την ενυδατική της κρέμα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Το σημαντικό για να το καταφέρεις, είναι να χρησιμοποιήσεις την ιδανική μάσκαρα για όγκο και αδιάβροχη μάσκαρα σίγουρα, όμως χρειάζεσαι και τις σωστές συμβουλές σύμφωνα με τις οποίες το προϊόν θα μπορεί να εφαρμόζεται επαγγελματικά και άψογα. Άλλωστε, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση και ιδού μερικές από τις πιο χρήσιμες κινήσεις – συμβουλές που σου προτείνω να ακολουθήσεις εδώ και τώρα!

Step 1 – Προετοίμασε τις βλεφαρίδες σου πριν την εφαρμογή της μάσκαρα

Το πρώτο βήμα πριν βάλεις την αδιάβροχη μάσκαρα ή τη μάσκαρα για όγκο, είναι να προετοιμάσεις τις βλεφαρίδες σου χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία, που θα τους χαρίσουν ομοιόμορφο σχήμα. Για πραγματικά μακριές και πυκνές βλεφαρίδες χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις εκείνο το ψαλίδι βλεφαρίδων που κάποτε έβλεπες τη μητέρα σου να το δοκιμάζει μπροστά από τον καθρέφτη, ώστε να τους δώσεις ένα όμορφο και καμπυλωτό σχήμα, που θα τελειοποιήσει την εφαρμογή του προϊόντος.

Step 2 – Πόσες στρώσεις μάσκαρα χρειάζεσαι;

Πρόκειται να δημιουργήσεις ένα day look ή θέλεις ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα γιατί έχεις κανονίσει βραδινή έξοδο ή πρόκειται να παρευρεθείς σε κάποιο party την εορταστική περίοδο; Οι στρώσεις από την αδιάβροχη μάσκαρα ή τη μάσκαρα για όγκο εξαρτώνται από το πόσο έντονο και dramatic θέλεις να είναι το look και πόσο πυκνές επιθυμείς να κάνεις τις βλεφαρίδες, ανάλογα και με την περίσταση δηλαδή. Για τις εμφανίσεις στο γραφείο μια στρώση μάσκαρα για να δώσει το απαραίτητη highlight στο βλέμμα αρκεί, ενώ αν θέλεις πιο πυκνές βλεφαρίδες για τις βραδινές εμφανίσεις σου, μπορείς να εφαρμόσεις περισσότερες στρώσεις από τη μάσκαρα για όγκο.

Step 3 – Ακολούθησε το μεγαλύτερο trend, tο layering

Το έχουμε δει παντού: Στη μόδα, στη διακόσμηση, φυσικά και στην ομορφιά. Τόσο στα προϊόντα περιποίησης όσο και στο μακιγιάζ. Για το λόγο αυτό προτείνω να το εφαρμόσεις και εδώ. Πέρασε μια στρώση αδιάβροχης μάσκαρα με light φόρμουλα και από πάνω μια με δύο στρώσεις της μάσκαρα για όγκο. Έτσι θα δώσεις περισσότερο σχήμα και θα έχεις τις πυκνές βλεφαρίδες που πάντα ποθούσες.

Step 4 – Βάλε τέλος στις μουτζούρες

Οι μουτζούρες είναι ένα από τα συχνότερα «ατυχήματα» κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ. Μπορεί να συμβεί εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά και χωρίς να το καταλάβεις, με αποτέλεσμα να προκαλεί καθυστερήσεις και να σε αγχώνει. Και μπορεί η αδιάβροχη μάσκαρα να εγγυάται σταθερότητα και η μάσκαρα για όγκο πυκνές βλεφαρίδες, ωστόσο ενώ εφαρμόζεις τα προϊόντα, υπάρχει πιθανότητα να την «πατήσεις» και πάλι. Για να το αποφύγεις, υπάρχουν τρόποι. Πιο συγκεκριμένα, πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα, άνοιξε τα μάτια κι αν έχεις φυσικές μακριές και πυκνές βλεφαρίδες και τις νιώθεις να ακουμπούν στο βλέφαρό σου, τότε εφάρμοσε στο συγκεκριμένο σημείο λίγη πούδρα. Αυτό θα βοηθήσει, ώστε αφού εφαρμόσεις τη μάσκαρα να μην αφήσει κάποιο σημάδι.

Ένα ακόμα tip είναι να εφαρμόσεις και ελάχιστη πούδρα στις βλεφαρίδες πριν τις βάψεις, καθώς έτσι χωρίζονται πιο εύκολα και γίνονται πιο πλούσιες. Όταν περάσεις τη μάσκαρα το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

Επιπλέον, μπορείς να δοκιμάσεις και το εξής. Ενώ περνάς την αδιάβροχη μάσκαρα ή τη μάσκαρα για όγκο κράτησε πίσω από τις βλεφαρίδες -μπροστά ακριβώς από τα βλέφαρό σου- μια κάρτα τύπου πιστωτική ή ένα κομμάτι χαρτόνι σε ανάλογο μέγεθος, αρκεί να είναι σταθερό και φυσικό καθαρό. Ενώ περνάς λοιπόν τη μάσκαρα το περισσευούμενο προϊόν θα μένει πάνω στο χαρτί και όχι στο δέρμα σου.

Step 5 – Κράτησε τα μάτια σου κλειστά

Οι πυκνές βλεφαρίδες είναι ένα αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μόνο αν εφαρμόσεις τη μάσκαρα από τη ρίζα ως την άκρη. Κράτησε το βουρτσάκι της αδιάβροχης μάσκαρα ή της μάσκαρα για όγκο στη ρίζα και κλείσε τα βλέφαρά. Έτσι, με τη δύναμη που ασκεί το μάτι, η μάσκαρα χτενίζει τις βλεφαρίδες και περνάει πιο ομοιόμορφα το χρώμα.

Τέλος, θυμήσου όταν τελειώσεις με το μακιγιάζ, να σκουπίσεις το βουρτσάκι της μάσκαρα πριν το βάλεις πάλι μέσα, ώστε να αποφεύγονται οι ενοχλητικοί κόμποι, οι οποίοι εμποδίζουν το μακιγιάζ.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook