Πώς κάνετε έτσι επειδή καίγονται τα δάση; Είναι μια «φυσική διαδικασία» κατά τον Άδωνι

Ξέρατε ότι τα δάση… ιδρύθηκαν; Ότι άκουσε διθυράμβους για την κρατική αντίδραση;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε τη στολή του σαλτιμπάγκου και βγήκε για μια… αποκριάτικη δήλωση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Γιατί πως αλλιώς μπορούν να εξηγηθούν τα όσα ξεστόμισε με αφορμή της πυρκαγιές που κατακαίνε την Ελλάδα;

«Τα δάση, από την ίδρυσή τους πολύ πριν την εμφάνιση του ανθρώπου στον πλανήτη γη, καίγονται. Και καίγονται και αναγεννώνται δι’ αυτού του τρόπου. Κι αυτό είναι μια φυσική διαδικασία. Όλα τα παίρνουμε στη σωστή τους διάσταση. Και η πυρκαγιά είναι ένα κομμάτι της φύσης, όσο κι αν αυτό μας κάνει εντύπωση…», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Καυχήθηκε μάλιστα ότι άκουσε και… διθυράμβους (σε γνωστό εστιατόριο της Πεντέλης που είχε πάει και δεν παρέλειψε να το πει) για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στις φωτιές…

newsbreak.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:
    ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙ@ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (ΠΛΕΥΡΗ-ΒΟΡΙΔΗ-ΑΔΩΝΙ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.
    ΥΓ: BEBAIΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΟΙ IRON MAIDEN…

  2. Από μ@λ@κί@ σε μ@λ@κί@ ο μπουμπούκος!!!! Πρώτη φορά ακούω ότι τα δάση “ιδρύονται”!!!! Εγώ ξέρω ότι ιδρύονται πανεπιστήμια, νοσοκομεία, μέχρι και υπεράκτειες εταιρείες όπως της Κούλενας, αλλά δάση πρώτη φορά ακούω να ιδρύονται. Φαίνεται είναι προνόμιο των αρίστων γενικώς να “ιδρύουν”. Τους έχει μείνει κουσούρι από τις εξαγγελίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ