Πως αποχαιρέτησε το Power of Love τον Πάνο Ζάρλα | Video

πως-αποχαιρέτησε-το-power-of-love-τον-πάνο-ζάρλα-vide-876257

Όπως είναι γίνει ήδη γνωστό, τα γυρίσματα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Power Of Love» πραγματοποιούνται κάποιες μέρες πριν από την προβολή τους στη τηλεόραση.

Για αυτό το λόγο την ημέρα που σκοτώθηκε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, Πάνος Ζάρλας, δεν είχαμε κάποια σχετική δήλωση από τη Μαρία Μπακοδήμου, πέρα από το αφιέρωμα που του έκανε η παραγωγή στην έναρξη εκείνου του επεισοδίου.

Ωστόσο στην έναρξη του «Power Of Love» της Τετάρτης η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Πάνο, εμφανώς συγκινημένη λέγοντας:

«Γεια σας, οι παίκτες είναι στο δίπλα σπίτι, ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Φαντάζομαι ξέρετε ότι τα γυρίσματα γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα.

Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι, μέσα από αυτό το παιχνίδι που ήταν ο δήμαρχος του, τον ζήσαμε μισό χρόνο μας έδωσε από το φως την καλή του ενέργεια, το χαμόγελο του, τη καλοσύνη του. Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, το μάθαμε χτες.

Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο και δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένεια του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο, Πάνο».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook