Πολλές αντιδράσεις… «Να αποσυρθεί τώρα η σεξιστική διαφήμιση της Πολιτικής Προστασίας»

πολλές-αντιδράσεις-να-αποσυρθεί-τώ-1039426

Μέσα σε ένα λεπτό χώρεσε η διαιώνιση νοσηρών κοινωνικών στερεοτύπων με τις ευλογίες του κράτους. Και ο καλός ηθοποιός Χρήστος Λούλης υποτίθεται ότι είναι φιλελεύθερος και ακτιβιστής. Έπρεπε να διαβάσει προσεκτικά τι του έγραψαν να πει. Αντίδραση υπήρξε πιο επίσημα και από την κ. Φωτεινή Κούβελα, ζητώντας να παρέμβει το ΕΣΡ και να αποσυρθεί τώρα η διαφήμιση.

Η πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Φωτεινή Κούβελα με ανακοίνωση της ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ για να αποσυρθεί η σεξιστική διαφήμιση της Γενικής Γραμματείας Πολτικής Προστασίας με πρωταγωνιστή τον Χρ. Λούλη.

Στην ανακοίνωση της η κα Κούβελα σημειώνει τα εξής:

Άλλη μία στερεοτυπική διαφήμιση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μας προέκυψε σήμερα στις ειδήσεις, με τον Χ. Λούλη να αντιστέκεται και να συνετίζει, με το υφάκι του γκόμενου και σώφρονα άνδρα, τη δικιά του που είναι μια απερίσκεπτη χαζογκόμενα και η οποία συνήθως τον κάνει ότι θέλει, να τον πάει το βράδυ πλατεία. Δε φτάνει που δώσανε τόσα εκατομμύρια για διαφημίσεις στα κανάλια υποτίθεται κοινωνικού μηνύματος, τώρα μας πετάνε και το σεξισμό στη μούρη με μια διαφήμιση δεκαετίας 50.

Με τη φόρα που έχουν πάρει και συνδυάζουν τον αυταρχισμό με το σεξισμό, μάλλον η επόμενη διαφήμιση θα έχει θέμα «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος». Να παρέμβει το ΕΣΡ και να αποσυρθεί τώρα η διαφήμιση.

Δείτε την διαφήμιση:

2 thoughts on “Πολλές αντιδράσεις… «Να αποσυρθεί τώρα η σεξιστική διαφήμιση της Πολιτικής Προστασίας»

  1. Mάλλον αποφάσισαν να το αποσύρουν γιατί ο εν λόγω καλός ηθοποιός έπαιξε αντρίκια και βαρβάτα…τον ρόλο του και όχι φλωρίστικα και κουνιστά!!! Ας γυρεύουν μετά άντρες με τα ούλα τους όλες οι φεμινίστριες που θέλουν πάντα τον «πρωταγωνιστικό» …ρόλο!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook