Μετά την κατακραυγή… Αποσύρεται το σεξιστικό σποτ της Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη

μετά-την-κατακραυγή-αποσύρεται-το-σε-1039434

Η Πολιτική Προστασία αποφάσισε να αποσύρει το σποτ «Γιατί δεν πάμε στην πλατεία που θα ‘χει και κόσμο» με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη, έπειτα από τις πολλές αντιδράσεις που προκάλεσε, δείτε ΕΔΩ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας:

«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε.

Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».

Δείτε το βίντεο:

2 thoughts on “Μετά την κατακραυγή… Αποσύρεται το σεξιστικό σποτ της Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη

  1. Bγήκε και αυτός στην καλλιτεχνική «επαιτεία» ότι τάχατες δεν μπορεί ο ηθοποιός να βγεί στον δρόμο…και να και τα σποτάκια αμέσως προς οικονομική του «ενδυνάμωση»!!! Αν και εγώ είχα μείνει στην διαφήμιση της Σάριζας(!) που παίζει τώρα τελεταία φαίνεται τσέπωσε και απο την …Πολιτική «προστασία» μας!!! Καλό θα είναι να μας αφήσουν ήσυχους από όλα αυτά που μας επιβαρύνουν τόσο ψυχολογικό και νεύρα μας(!) γιατί αφενός τους ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ και αφετέρου μόνο για το «ΚΑΛΟ» μας δεν πρόκειται!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook