Πωλητήριο στην οικία Μητσοτάκη στη Γλυφάδα

πωλητήριο-στην-οικία-μητσοτάκη-στη-γλ-1332435

Μια μεγάλη και δύσκολη απόφαση έλαβαν τα τέσσερα παιδιά του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Η Ντόρα, η Κατερίνα, η Αλεξάνδρα και ο Κυριάκος, ύστερα από πολλή σκέψη και δισταγμούς, αποφάσισαν, όπως αναφέρει η στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», να πουλήσουν το ιστορικό σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα.

Έναν χώρο γεμάτο αναμνήσεις αλλά και συνδεδεμένο με την παρουσία πολλών ιστορικών προσωπικοτήτων, που πρωταγωνίστησαν στην πολιτική ζωή σε διάφορες περιόδους.

Ο αγοραστής του σπιτιού, όπου διέμενε η Ντόρα Μπακογιάννη έξι μήνες τον χρόνο και που ανήκε στα τέσσερα αδέλφια εξ αδιαιρέτου, είναι Ισραηλινός.

Η απόφαση ελήφθη προ εβδομάδων και η πώληση έχει ήδη ολοκληρωθεί.

enikos.gr

2 thoughts on “Πωλητήριο στην οικία Μητσοτάκη στη Γλυφάδα

  1. Τα πουλάνε και είναι έτοιμοι να την κάνουν, να το θυμάστε θα φύγουν σαν εγκληματίες που είναι και θα είναι πολύ ηλιθιος ο λαός αν τους το επιτρέψει, να θυμάστε 18.000 δικούς μας ανθρώπους έστειλαν στον τάφο, θα αποκαλυφθούν όλα πολύ σύντομα, το νου σας μην φύγουν, πρέπει να δικαστούν και να επιστρέψουν τα κλοπιμαία στο κράτος. Ο μητσοτακης ένα τίποτα ήταν, ντενεκεδες με λαδι ζητούσε για να μην καταδώσει ( δήθεν να ξεμπερδευτεί τους κτητικούς από τους Γερμανούς μια και ήταν και αυτός και η αδελφή του οικότροφοι της γερμανικής φρουράς, καταδότες και ρουφιάνοι των Κρητικών. Και μέσα σε 40 χρόνια από γυφτοσογο βρέθηκαν με βίλες, σπίτια και περιουσίες, που τα βρήκα, με το μισθό του ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook