Πολάκης στον Πλατανιά: «Ο πιο hot τουριστικός προορισμός αποκτά Περιφερειακό Ιατρείο» | Video+Photos

πολάκης-στον-πλατανιά-ο-πιο-hot-τουριστ-1289168

Επίσκεψη στον Πλατανιά πραγματοποίησε ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, πραγματοποιώντας αυτοψία στον χώρο όπου ξεκίνησε να κατασκευάζεται το πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο του Δήμου Πλατανιά, ένα έργο για το οποίο είχε μεριμνήσει ο Χανιώτης βουλευτής κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Σημασία έχει όχι το τι λες, αλλά το τι αφήνεις πίσω σου στις επόμενες γενιές», δήλωσε ο κ. Πολάκης, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για το ότι ξεκίνησε η υλοποίηση αυτού του έργου. «Η χρηματοδότηση είναι από το ΠΕΠ Κρήτης και είναι ένα πολύ μεγάλο έργο κοινωνικής υποδομής για την περιοχή, έναν «χοτ» τουριστικό προορισμό».

Για οργανισμό με 28μελή δύναμη μίλησε ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι με το πέρας της οικοδόμησης, το ιατρείο θα στελεχωθεί άμεσα.

Δείτε τις δηλώσεις

zarpanews.gr

One thought on “Πολάκης στον Πλατανιά: «Ο πιο hot τουριστικός προορισμός αποκτά Περιφερειακό Ιατρείο» | Video+Photos

  1. Πολιο στην νε λεω πολλες. Το πολυδυναμο του Πλατανια ειναι καλιτερο που μπορουσες να φερεις στο τουριστοκοχωρι! Ωρα να τα μαζευουνε μερικοι ιδιωτες με τους αλλοδαπους τους υπαλληλους που γδερνουνε τους τουριστες και τις ασφαλειες τους και ολα τα περιστατικα που απαιτουν περισσοτερη φροντιδα καταληγουν σε ιδωτικη (την ιδια παντα) κλινικη στα Χανια. Και φευγουνε οι ξενομπαντηδες και φλεπουνε στην πορτα τους σα γυρισουνε υπερογκους λογαριασμους που ΔΕΝ καλυψε η ταξιδιωτικη τους ασφαλεια! Φυσικα, αυτοι θα λενε στην Ελλαδα κλεβουν τα ιατρεια και μην ξαναπατε! Την υγεια σου να’χεις θα περασεις στους αθανατους σαν το Σκουλακη που μας εκαμε τα ΤΟΜΥ στα Χανια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook