Πολάκης: Διαπιστευτήρια στον Πλεύρη δίνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων – Κλείδωσε το αμφιθέατρο λες και είναι το μαγαζί του πατέρα του | Video

πολάκης-διαπιστευτήρια-στον-πλεύρη-δ-1278114

Άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης κατά του διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργου Μπέα, στο περιθώριο της επίσκεψης που πραγματοποίησε τη Δευτέρα στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Αφορμή το γεγονός ότι, φτάνοντας στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει η συνάντηση των εργαζόμενων με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, το αντίκρισε κλειδωμένο και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση. 

Και αυτό ενώ, όπως είπε ο Χανιώτης βουλευτής και επιβεβαίωναν και οι εργαζόμενοι, η διοίκηση είχε ενημερωθεί και δεν είχε εκφράσει αντιρρήσεις για τη διαδικασία.

Σύμφωνα με εργαζόμενους του νοσοκομείου, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη πράξη. «Πήγαμε να μπούμε και ήταν κλειδωμένο. Και μας ενημέρωσαν ότι αυτό έγινε με εντολή του διοικητή», ανέφεραν, προσθέτοντας ότι δεν έχει ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο στα χρονικά.

Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε την πράξη αυτή ως φασιστικού χαρακτήρα, καθώς, όπως είπε, ο διοικητής του νοσοκομείου, με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία, ουσιαστικά του απαγόρευσε να απευθυνθεί στους εργαζόμενους. Δήλωσε ακόμα ότι με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Μπέας δίνει διαπιστευτήρια στον νέο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, τον οποίο είχε λίγο νωρίτερα χαρακτηρίσει ακροδεξιό. 

«Δεν είναι γιατί θέλει να προφυλάξει κανέναν, είναι άλλη μια αντίληψη του πώς θέλουν να εργαλειοποιήσουν την πανδημία για να χτυπήσουν τα οποιαδήποτε δημοκρατικά δικαιώματα. Αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα και κανένας Λουδοβίκος δεν είναι αιώνιος«, ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση είχε αφήσει η απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου να μην επιτρέψει στα ΜΜΕ να παραμείνουν ακόμα και στον περίβολο του κτιρίου, καθώς τα υποχρέωσε να βγουν έξω από την πύλη, στερώντας έτσι τη δυνατότητα να παρέχουν καλύτερη εικόνα και σφαιρικότερη ενημέρωση από τα όσα έγιναν εντός του ιδρύματος, ούτε καν για να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες χωρίς να παραμείνουν στις συναντήσεις. Και ενώ δεν αμφισβητείται το νόμιμο δικαίωμα του εκάστοτε διοικητή να απομακρύνει όποιον θέλει από το νοσοκομείο, γεννάται το ερώτημα, αν αυτού του είδους οι χειρισμοί τιμούν τον πολιτισμό των Χανίων, την ώρα που ένας θεσμικός εκπρόσωπος της Βουλής επισκέπτεται το μοναδικό νοσοκομείο του νομού.

Δείτε τι είπε ο Παύλος Πολάκης:

zarpanews.gr

One thought on “Πολάκης: Διαπιστευτήρια στον Πλεύρη δίνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων – Κλείδωσε το αμφιθέατρο λες και είναι το μαγαζί του πατέρα του | Video

  1. Άμα ο θεσμικός εκπρόσωπος της Βουλής θέλει κάμερες για να κάνει μικροπολιτική και αντιπολίτευση του χειρίστου είδους διαδίδοντας θεωρίες των ψεκ, τότε καλά κάνει ο διοικητής και απαγορεύει την είσοδο. Να νοικιάσει μια αίθουσα να μαζευτούν να τα πούνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook