Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την είσοδο του Άρη στον Λέοντα

ποια-ζώδια-επηρεάζονται-περισσότερο-1698172

Στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται από τις 20 Μαΐου ο πλανητής Άρης, δίνοντας ένταση σε ό,τι κάνουμε. Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη δράση, τη διεκδίκηση, την αποφασιστικότητα και το θάρρος και μέχρι τις 10 Ιουλίου οπότε και θα βρίσκεται στον Λέοντα, δημιουργεί ανάγκες διασκέδασης, διεκδίκησης και έκφρασης των συναισθημάτων.

Ωστόσο, τρία είναι τα ζώδια που θα νιώσουν πολύ πιο έντονα και θετικά την επιρροή του και αυτά δεν είναι άλλα από τα ζώδια της φωτιάς.

Κριός

Ο Άρης, είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας και φέρνει θετικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε single μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο και αν είστε σε σχέση τότε τα πράγματα από εδώ και πέρα θα είναι πολύ καλύτερα. Θα έχετε καλή διάθεση και θα θέλετε να βγείτε συχνά έξω και να συναντήσετε τους φίλους σας. Είστε γεμάτοι ενέργεια και νιώθετε πως τίποτα δεν σας σταματά.

Λέων

Δυναμισμός, ενέργεια, δημιουργικότητα. Αυτά τα στοιχεία σάς δίνει ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας οπλίζει με αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση βρείτε μπροστά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε νέους στόχους και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους. Στα ερωτικά θα έχετε εξελίξεις κι αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο.

Τοξότης

Αισιοδοξία, ταξίδια, ενθουσιασμός και όρεξη για δράση. Ο Αρης στον Λέοντα επηρεάζει θετικά τους Τοξότες και το κλίμα είναι ευνοϊκό για την σταδιοδρομία σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, αλλά αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook