Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

Ποια ζώδια είναι ικανά για τη βαθύτερη και πιο πιστή φιλία;

Κριός
Ο καλύτερος φίλος του Κριού είναι ο Ζυγός.
Ένα κομμάτι που κάνει τον Κριό να ξεχωρίζει είναι η επίδραση και οι επιρροές που ασκεί ο ένας φίλος στον άλλο και σε αυτό το κομμάτι ο Κριός είναι ο καλύτερος φίλος. Έχει το ταλέντο να σου μεταφέρει τον ενθουσιασμό του για ένα καινούριο βιβλίο ή μια καινούρια ταινία ή μια καινούρια ποικιλία κρασιού και να σε ωθήσει να δοκιμάσεις και εσύ μαζί του.

Ταύρος
Ο καλύτερος φίλος για τον Ταύρο είναι ο Ιχθείς.
Αν ο φίλος σου είναι Ταύρος είναι συνεπής και αξιόπιστος και πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που περιβάλλεται. Ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν του επιτρέπουν να σταθεί στο πλάι σου με τον τρόπο που επιθυμεί, θα είναι ειλικρινής απέναντί σου και θα σου δώσει άλλες λύσεις για το πρόβλημά σου.

Δίδυμος
Ο καλύτερος φίλος του Δίδυμου είναι ο Υδροχόος.
Αν ο φίλος σου είναι Δίδυμος έχει ανάγκη τέτοιας διαφορετικότητας στον κύκλο του, ώστε να έχει πάντα κάποιον να κάνει παρέα, ανάλογα με την εκάστοτε διάθεσή του. Για αυτό το λόγο, αν και γενικά σκεπτικιστής, μοιάζει να αποδέχεται τον άλλο, όπως είναι και με πάντα θετική διάθεση.

Καρκίνος
Ο καλύτερος φίλος του καρκίνου είναι ο Τοξότης.
Ο Καρκίνος κάνει πολύ καλούς, αλλά πολύ λίγους φίλους. Στα πρώτα στάδια της γνωριμίας θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα και αν καταφέρει και περάσει το φίλτρο του Καρκίνου, τότε σίγουρα θα καταλήξει με μια δυνατή και ισόβια φιλία. Το καλό και το κακό με τους Καρκίνους είναι ότι αντιμετωπίζουν τους φίλους σαν οικογένεια, το οποίο ακούγεται ιδανικό αρχικά, αλλά συχνά φέρονται στους φίλους, αν μάλιστα μικρότεροι ηλικιακά, σαν παιδιά που χρειάζονται την προστασία τους.

Λέων
Ο καλύτερος φίλος για τον Λέων είναι ο Αιγόκερως.
Ο Λέων ελέγχει την υπερηφάνεια και τον εγωισμό. Ελέγχεται από τον Ήλιο για αυτό θέλει να λάμπει και να του το λένε. Θα ξεπληρώσει το θαυμασμό των οπαδών του χίλιες φορές περισσότερο, με άφθονες φιλοφρονήσεις, όμορφα δώρα και υπέροχες, δημιουργικές εξόδους ειδικά σχεδιασμένες για να ευχαριστήσουν και να καταπλήξουν.

Παρθένος
Ο καλύτερος φίλος του Παρθένου είναι ο Κριός.
Αυτό που συνοδεύει αυτό το χαρακτηριστικό του Παρθένου ότι συχνά ξεχνάει να εκδηλώσει τα δικά του προβλήματα, καθώς αναλώνεται διαρκώς με των άλλων και εκτός αυτού, η εμπλοκή του στις ζωές των άλλων, του δίνει το αυθαίρετο «δικαίωμα» να κάνει σχόλια χιουμοριστικά και εύστοχα μεν, επικριτικά και παρεμβατικά, σε πολλές περιπτώσεις δε.

Ζυγός
Ο καλύτερος φίλος για του Ζυγού είναι ο Λέων
Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που φημίζεται για τη στενή σύνδεσή του με την αρμονία και την ισορροπία. Η δουλειά του Ζυγού είναι να επαναφέρει την ισορροπία, να δημιουργεί την αρμονία και να συνεργάζεται -που καμία από αυτές δεν είναι εύκολη δουλειά.

Σκορπιός
Ο καλύτερος φίλος για τον Σκορπιό είναι ο Υδροχόος
Κάθε ένα από τα ζώδια του νερού είναι προικισμένο με την ικανότητα της αίσθησης. Ο Καρκίνος χρησιμοποιεί το ένστικτο και ο Ιχθείς τη διαίσθηση. Πάντως, ο Σκορπιός λειτουργεί με βάση την αντιληπτική του ικανότητα. Ο Σκορπιός είναι ερευνητής και ειδικός στη λεπτή και αόρατη τέχνη της στρατηγικής.

Τοξότης
Ο καλύτερος φίλος για τον Τοξότη είναι ο Αιγόκερως.
Η ζωντάνια είναι το βασικότερο στοιχείο του Τοξότη, όσον αφορά στις φιλικές του σχέσεις.  Είναι πάντα ενθουσιώδης και διαθέσιμος να στηρίξει το φίλο του σε κάθε του πόνημα, κάτι που συχνά τον παρασέρνει, ξεχνώντας πως κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται ένας φίλος είναι να τον ακούσουμε και όχι πάντα να τον σπρώξουμε προς μια κατεύθυνση, την οποία ακόμα δεν έχει επιλέξει.

Αιγόκερως
Ο καλύτερος φίλος του Αιγόκερω είναι ο Τοξότης.
Αν είσαι Αιγόκερως έχεις μια τάση να φτιάχνεις όλα τα είδη των πραγμάτων. Ελέγχεσαι από τον Κρόνο, για αυτό κατασκευάζεις δομές ή κτίρια και φτιάχνεις μια καριέρα για τον εαυτό σου. Θα ξεκινήσεις έναν οργανισμό και θα τον μετατρέψεις σε μια οικογενειακή επιχείρηση. Αυτόματα ξέρεις πως να διοικείς κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό.

Υδροχόος
Ο καλύτερος φίλος για τον Υδροχόο είναι ο Ταύρος.
Ο Υδροχόος ζει την προσωπική του ελευθερία όσο κανένας άλλος. Επιμένει να βάζει τους δικούς του κανόνες, να παλεύει ενάντια στην εξουσία όπου είναι δυνατό και σκόπιμο να σπάσει την παράδοση. Του αρέσει η αλλαγή, ιδιαίτερα κάποια ξαφνική. Η απότομη μεταστροφή είναι η ειδικότητά του, για αυτό και ο φίλος του συχνά την εκλαμβάνει σαν λανθασμένη, ασταθής και αναξιόπιστη ενέργεια.

Ιχθείς
Ο καλύτερος φίλος του Ιχθύ είναι ο Καρκίνος.
Ο Ιχθύς μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό του από οτιδήποτε στο οποίο είναι εκτεθειμένος. Αυτή είναι πηγή για την φήμη του Ιχθύ ως συμπονετικός, αλλά εκεί είναι και η πηγή της τάσης του να ξεφύγει από την πραγματικότητα.

Πηγή: tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ