Χανιά | Ασθενής πέθανε πριν μεταφερθεί στο Βενιζέλειο, δύο διακομίστηκαν σε άλλες πόλεις

χανιά-ασθενής-πέθανε-πριν-μεταφερθεί-1300735

Ένας άνδρας 62 ετών είναι ο 28ος νεκρός από επιπλοκές κορονοϊού από την αρχή του νέου έτους στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση και απεβίωσε το πρωί της Τετάρτης, ενώ ετοιμαζόταν να πραγματοποιηθεί επιχείρηση μεταφοράς του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, καθώς η ΜΕΘ covid στα Χανιά δεν μπορεί να δεχτεί άλλους ασθενείς. Ωστόσο ο ασθενής έχασε τη μάχη πριν ακόμα ξεκινήσει η διακομιδή.

Δύο ακόμα πάσχοντες από κορονοϊό χρειάστηκε να μεταφερθούν σε άλλες πόλεις τη νύχτα, για τον ίδιο λόγο. Μια διακομιδή πραγματοποιήθηκε προς το Νοσοκομείο Ρεθύμνου και άλλη μια στο Βενιζέλειο.

Στη ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Χανίων το πρωί της Τετάρτης νοσηλεύονταν 12 ασθενείς, ενώ στις κλινικές covid συνολικά 69.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ασθενής πέθανε πριν μεταφερθεί στο Βενιζέλειο, δύο διακομίστηκαν σε άλλες πόλεις

  1. ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ , ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ , ΑΛΛΑ , ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΟΙ ΜΕΤΑ !
    ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook