Πικρή ήττα για Πλατανιά… Εχασε 4-2 στην Άρτα

πικρή-ήττα-για-πλατανιά-εχασε-4-2-στην-ά-968335

Πικρή ήττα γνώρισε ο Πλατανιάς στην Άρτα, χάνοντας με σκορ 4-2 από τον Καραϊσκάκη. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση θα μπορούσε να τα έχει πάει πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση, καθώς μέχρι το 79ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Ετσι, η προσπάθεια που έγινε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι πήγε στράφι και μάλιστα ο Πλατανιάς ηττήθηκε μ’ ένα βαρύ σκορ όπως δηλώνει το τελικό 4-2, με τα τρία τελευταία γκολ για τους γηπεδούχους να σημειώνονται από το 79’ και μετά!

Ο Γιάννης Λουκίνας ήταν ο παίκτης που σημείωσε και τα δύο γκολ για τον Πλατανιά, ανοίγοντας το σκορ στο 17’, ενώ σημείωσε το 1-2 στο 62’. Τα τέσσερα γκολ για τον Καραϊσκάκη που έφτασε στην τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν από τους Κούστα (58’), Τσούτση (79’), Χατζηστραβό (91’) και Αλμπάνη (92’).

Ο Πλατανιάς επιστρέφει έτσι στις ήττες, ενώ σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις των Νίλι και Μάικιτς μένει να φανεί πώς θα είναι το επόμενο διάστημα…

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας). Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων) – Στάικος (Λάρισας). 4ος διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Κίτρινες κάρτες: Βλάχος (7’), Καπίας (24’), Μποσέτι (27’), Κωστίκος (41’), Λεϊρία (42’), Γιαννιώτης (45’+1’), Κυβελίδης (85’)

Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Βλάχος, Γιαννιώτης, Μασούρας (70′ Αλμπάνης), Μέτσε, Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Κούστα (76′ Τσούτσης)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος (61’ Σάαντο), Ποζατζίδης (87′ Παπαδόπουλος), Τσαμούρης, Ουές, Πουρζιτίδης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (31′ Κωστίκος), Λεϊρία, Λουκίνας, Μιγκέλ.

One thought on “Πικρή ήττα για Πλατανιά… Εχασε 4-2 στην Άρτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook