«Πήγαμε διακοπές στα Χανιά και γυρίσαμε όλοι θετικοί»: Αποκαλυπτική μαρτυρία 22χρονου | Video

πήγαμε-διακοπές-στα-χανιά-και-γυρίσα-1055579

Αποκαλυπτική ειναι η μαρτυρία ενός 22χρονου που νοσεί από κορονοϊό. Όπως ανέφερε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό Star, πήγε για διακοπές στα Χανιά με την παρέα του και επιστρέφοντας μετά από πέντε μέρες, βρέθηκαν όλοι τους θετικοί στον κορονοϊό.

Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: «Επιστρέψαμε όλοι με συμπτώματα βήχα, πονόλαιμου, μερικοί είχαν και δέκατα. Αρχικά νομίζαμε ότι ήταν η κόπωση από τα ξενύχτια, τρέχαμε όλη μέρα, δεν κοιμόμασταν καλά. Μετά καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Κάναμε κατευθείαν το τεστ, βρεθήκαμε όλοι θετικοί και είμαστε όλοι σε καραντίνα»

Όπως είπε ο νεαρός στο STAR, και οι πέντε φίλοι βρέθηκαν θετικοί: «Ξέραμε ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί είχαμε όλα τα συμπτώματα. Εμείς είμαστε μία ηλικία που δεν μας νοιάζει τόσο να κολλήσουμε κορονοϊό αλλά όταν επιστρέψαμε στα σπίτια μας είχαμε να δούμε γονείς, παππούδες, γιαγιάδες. Αυτούς σεβαστήκαμε και μπήκαμε αμέσως σε καραντίνα.

zarpanews.gr

11 thoughts on “«Πήγαμε διακοπές στα Χανιά και γυρίσαμε όλοι θετικοί»: Αποκαλυπτική μαρτυρία 22χρονου | Video

  1. 1ον. Σε 10 μερες περιπου απο οταν κολλησεις τον ιο φαινονται τα συμπτωματα. Αρα οπως αναφερει και ο φιλος Βερ. Τραβελακ, μπορει να ειχαν κορονοιο οταν ηρθαν.
    2ον. Στα Χανια ακολουθουσαν κανονες υγιεινης η ηταν χυμα στο κυμα????
    3ον. Καλο θα ειναι να ειμαστε 100% σιγουροι για υγεια μας και τις κινησεις μας πριν αρχισουμε να κακολογουμε δεξια και αριστερα μερη που πηγαμε διακοπες. Εν καιρω κορονοιου πουθενα δεν εισαι σιγουρος και για τιποτα. Μονο για το τι κανεις εσυ και αν προσεχεις αρκετα.

  2. Πως μπορεί να κατηγορεί μια ολόκληρη πόλη ή γενικότερα ένα νομό . Πού είναι οι αρχές του τόπου μας να του τραβήξουν μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση να μάθει να μιλάει λιγότερο .

  3. Αν δείτε το βίντεο λεει οτι είχαν συμπτώματα αλλα δεν ήθελαν να το πιστέψουν γιατι ήταν σε διακοπές.
    Αρα είχαν τα συμπτώματα όσο ήταν στα Χανία, και δε τους εμπόδισε τίποτα απο το να ξενυχτύσουν και να γυρίζουν παντού οπως λέει.Γιατί ο υπόλοιπος κόσμος δε τους νοιάζει, μόνο οι δικοί τους οταν γύρισαν. ΝΤΡΟΠΗ!

  4. Σε πέντε μέρες πρόλαβαν και κόλλησαν και αρρώστησαν κιόλας; Σίγουρα είχαν κολλήσει πριν έρθουν στα Χανιά. Τώρα, γιατί δεν έδωσαν σημασία στα συμπτώματα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους αλλά ξενύχταγαν και ξεφάντωναν αυτό είναι δική τους ευθύνη για τους εαυτούς τους και για τους γύρω τους. Συμφωνώ με τα προηγούμενα σχόλια. Δεν χρειάζεται να διασύρεται η πόλη μας άδικα των αδίκων. Ούτε να φοβόμαστε χρειάζεται. Καλή διατροφή, ξεκούραση, αποφυγή του «πατείς με», » πατώ σε» και με αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε κι αυτό…

  5. είναι από τα τσογλανακια που βγαίνουν στην tv και ….
    μας ενημερώνουν τη μέτρα πρεπη να πάρουμε
    αυτά τη μέτρα πήραν ΝΤΡΟΠΗ!
    όπως λένε από την μέρα που ήρθαν δεν βρήκαν χρόνο να ξεκουραστούν, χωρίς μάσκα, παντού η κρητη τους φταίει !!!!!!!!

  6. Είστε και πολύ ντιντιντακες ..Αλλα κλασικοι αθηναιοι τα γνωρίζετε ολα..Μηνυση από όλο το νομό Χανίων θέλετε μπας και συνέλθετε…ντροπη σας να κατηγορατε ολόκληρο νομο και πόσους θα έχετε κολλήσει εδώ…

  7. Ποιος τους ειπε να’ρθουνε; Οξω οι ξενομπατηδε; και οι καλιτσουναδες. Ολοι εμεις ειμαστε αξιοι τση τυχης μας! Απο τον αλλο που κυκλοφορουσε ξεβρακωτος και οι Αγ. Μαρινιωτες του κανανε υποκλιζεις, του παιζανε παλαμακια και αλλοι τονε κερνουσανε ρακες
    https://www.zarpanews.gr/chania-toyristas-kanei-volta-me-katevasmeno-to-panteloni-toy-stin-agia-marina-photos/

    μεχρι τουτους δω τσι καλιτσουναδες!
    Η ζαρπα το γιαουρτωμα το βαφτισμα στο λιμανι μας και κανα καρεκλιδι τους λειπει.
    Οι σημερινοι δυστυχως το’χουνε ξεχασει. Ειναι μερος τση Χανιωτικης φιλοξενιας και θα πρεπει να συνεχιζεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook