Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητά αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται

πέτρος-φιλιππίδης-ζητά-αναπαράσταση-1422152

Να γίνει αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε κατά τη σημερινή (14.04.2022) ακροαματική διαδικασία η υπεράσπισή του!

Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη υπέβαλε το αίτημα αναπαράστασης της καταγγελόμενης πράξης βιασμού επειδή η καταγγέλουσα, όπως υποστηρίζει, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις!

Έχει προταθεί η αναπαράσταση να γίνει με συνεργάτη τους γυναίκα δικηγόρο.

Η πρώτη καταγγέλλουσα κατέθεσε πως τον Ιούνιο του 2008, ο Πέτρος Φιλιππίδης τη βίασε για πρώτη φορά στα γραφεία εταιρίας θεατρικών παραγωγών.

Για αυτήν την πράξη ζήτησε την αναπαράσταση η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου επί του αιτήματος.

Τη δεύτερη φορά που η γυναίκα καταγγέλλει ότι βιάστηκε ήταν δύο με τρεις μήνες μετά, στο θέατρο ΗΒΗ στο πλαίσιο επαγγελματικού ραντεβού.

Το θέατρο ήταν άδειο και ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται πως της επιτέθηκε και τελικά την εξανάγκασε σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

«Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στο διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από το λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook