Πέθανε ο 35χρονος που είχε ξυλοκοπηθεί στον Λαγανά

πέθανε-ο-35χρονος-που-είχε-ξυλοκοπηθεί-σ-870482

Δεν κατάφερε, τελικά, να κρατηθεί στη ζωή ο 35χρονος Βρετανός, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον Λαγανά Ζακύνθου. Νοσηλεύτηκε μία εβδομάδα στο Αττικό, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Οι γονείς του βρήκαν τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανά του, για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Βίντεο από τον ξυλοδαρμό του άτυχου άνδρα από ομοεθνείς του έφερε στη δημοσιότητα το OPEN TV και είναι αυτό μέσω του οποίου συνελήφθησαν οι δράστες.

Να θυμίσουμε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του 35χρονου έγινε σε γνωστό μπαρ του Λαγανά, όπου βρέθηκαν άλλοι δύο Βρετανοί θαμώνες. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο Βρετανοί κινήθηκαν προς το θύμα απειλητικά, τον έσπρωξαν και βγήκαν εκτός μαγαζιού.

Ακολούθησε ξυλοδαρμός στον δρόμο, με το θύμα αρχικά να δέχεται γροθιές. Ο 35χρονος μετά την πτώση του χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο άτυχος άνδρας οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και ακολούθησε η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και ήρθε έρθει στο νησί μας για τον γάμο ενός φίλου του. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε, από το αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο νεαροί που χτύπησαν τον συμπατριώτης του έφυγαν από το σημείο, αλλά ο περαστικός που είχε καταγράψει με βίντεο το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook