Πέθανε 65χρονος που δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων στη Θεσσαλονίκη

πέθανε-65χρονος-που-δέχθηκε-επίθεση-από-762480

Την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, άφησε 65χρονος ο οποίος στις 6 Μαρτίου είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, στην περιοχή Ελαιόρεμα Πυλαίας.

Ο άτυχος άνδρας όλο αυτό το διάστηκα νοσηλευόταν με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, στη Mονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Να σημειωθεί, ότι για το περιστατικό η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γ. Χατζηπαρασίδου, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση ο 65χρονος και για τον καταλογισμό ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

One thought on “Πέθανε 65χρονος που δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων στη Θεσσαλονίκη

  1. Στις 23 Μαρτίου 2020 ~ 17:00μ.μ και μετά, στο κέντρο στη Κατερίνη, στη οδό Γεωργάκη Ολυμπίου 12 που είναι πεζόδρομος ήταν σταθμευμένο αυτοκίνητο του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης. Εμπρός ακριβώς από το κτήριο και έξω από αυτό ήταν αστυνομικοί σε υπηρεσία έτρωγαν και συζήταγαν, κάτω από το μπαλκόνι με την τέντα που γράφει διαφήμιση της καφετέριας «Κ», για να μην βρέχονται, επειδή ψιχάλιζε.
    .
    Διερχόμενος κατευθυνόμενος προς το τέρμα της οδού Γεωργάκη Ολυμπίου εκ αριστερής πλευράς του πεζόδρομου, και διερχόμενος ηλικιωμένος φορώντας μάσκα κρατώντας το λουρί του σκύλου του κατευθυνόμενος αντίθετα από την εκ δεξιάς πλευράς, ο πρώτος απρόκλητα και χωρίς καμία όχληση και οτιδήποτε προηγηθέν δέχτηκε δριμύ επίθεση αδέσποτου σκύλου που έτρεχε και τον καταδίωκε αναιτιολογήτως. Ο διερχόμενος έτρεξε να σωθεί από το αδέσποτο επιθετικό και άγριο σκύλο, με μάρτυρες το ηλικιωμένο και την παρέα των αστυνομικών που έτρωγαν και ήτανε αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες και δεν έκαναν τίποτα απολύτως με την σε λειτουργία καμερών των καταστημάτων να τους καταγράφει να απέχουν και να κάνουν το «κορόιδο». Ακολούθησε θορυβώδης διαπληκτισμός του διερχόμενου με το σκύλο και με το ηλικιωμένο που οι αστυνομικοί σαν μάρτυρες ακριβώς παραδίπλα στην ευθεία κρυβόντουσαν και ήταν σκόπιμα απόντες.
    Τα ίδια γινόντουσαν και απέναντι στη μητροπολιτική κατοικία στη Κατερίνη στο δημοτικό πάρκο, όπου αστυνομικοί μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ ήτανε σε ώρες υπηρεσίας και έβλεπαν αδέσποτους σκύλους να επιτίθενται σε διελθόντα οχήματα και πεζούς σχεδόν καθημερινά χωρίς να κάνουν τίποτα και αδιαφορώντας για το θέαμα των επιθέσεων σε ανθρώπους, κάτι που γίνετε έως σήμερα σχεδόν καθημερινά στη διασταύρωση οδών Μητροπόλεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στη Κατερίνη η ανευθυνότητα και η απιστία στη υπηρεσία της αστυνομίας Κατερίνης και του απών ανίκανου Δήμου έχει τη προκλητικότητα καθημερινά, έως και σήμερα 30 Μαρτίου, να λειτουργεί ασταμάτητα τα δύο σιντριβάνια νερού στη κεντρική πλατεία Ελευθερίας ενώ αυτό είναι τελείως άχρηστο και σπάταλο μιας και καταναλώνει ηλεκτρισμό και κανείς πεζός δεν υπάρχει να βλέπει σιντριβάνια αφού δεν υπάρχουν πεζοί μετά τις οδηγίες για το covid-19, και ενώ αφαιρέθηκαν παγκάκια δήθεν για αποτρεπτικούς λόγους.
    .
    16 μέτρα από το 1ο συντριβάνι και 62 μέτρα από το 2ο συντριβάνι σε λειτουργία είναι σταθμευμένο σχεδόν καθημερινά πάνω στο πεζόδρομο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου αυτοκίνητο της αστυνομίας Κατερίνης με αστυνομικούς να βλέπουν τα σιντριβάνια που λειτουργούν σπάταλα. Η αστυνομία είναι κάτι παραπάνω από απών, όπως κάνει εδώ και χρόνια στη Πλατεία Συντριβανίου (Πλάτανος) στη οδό Σαρανταπόρου και στη καφετέρια-εστιατόριο «Π» που καταλαμβάνει παράνομα συγκεκριμένες ημέρες όλο το πεζοδρόμιο καταργώντας το και ορίζοντας το ως ιδιωτικό χώρο με τοποθέτηση με παραπάνω τραπεζοκαθίσματα και κόσμο όρθιο και καθιστό παντού ανενόχλητη και με τους απέναντι αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ σε υπηρεσία να βλέπουν την παραβατικότητα να επιτρέπεται. Ο ίδιος του ο δήμαρχος Κατερίνης Κ.Κ. επισκέφτηκε το κατάστημα αυτό έτσι όπως είναι σε αυτό το χάλι και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας η Σ.Μ. έχει κάνει το ίδιο, με ανοιχτό το ασύρματο διαδίκτυο του «Π» να λαμβάνει φωτογραφίες και βίντεος από το πελατολόγιο του που βεβαιώνουν την ύπαρξη κατά συρροής παραβατικότητας με επίτρεψη της αστυνομίας Κατερίνης.
    .
    Διάφοροι γραφικοί, έκαναν και το αρθρογράφο τύπου για τον πρόσφατα εκλιπών Γ.Π. ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Π» ονομάζοντας το «κιμπάρη» «αξιόλογο» και άλλες ανοησίες ενός κερδοσκόπου τυχοδιώκτη που βρήκε έτοιμη επικερδής πολλών εσόδων επιχείρηση απ τους γονιούς του, και δεν έψαξε ποτέ να βρει καμιά εργασία ούτε δούλεψε μεροκάματο. Ο αρθρογράφος «λησμόνησε» να γράφει για την κερδοσκοπία του εκλιπών «άξιου» και την παράνομη κατάληψη και κατάργηση πεζοδρομίου για 10 και χρόνια από την επιχείρηση «Π» η οποία θεωρεί ότι έχει παραπάνω δικαιώματα από όλους και αναρχικά κάνει ότι θέλει αφού η αστυνομία στη Κατερίνη και ο διευθυντής της αποδεικνύεται ότι είναι συνειδητά εξαγορασμένοι και ιδιωτικής χρήσης.
    Εάν διαφωνεί σε κάτι η δήθεν αστυνομία Κατερίνης που απέχει και κρύβεται ας προσφύγει τώρα στη δικαιοσύνη (που δεν υπάρχει για αστυνομικούς δολοφόνους όπως ο Επαμεινώνδας Κορκονέας), για να δημοσιευτούν τα πολλά και για πολλά χρόνια χάλια και αίσχη της με μάρτυρες τους κάτοικους Κατερίνης και τους τουρίστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook