Περίεργο περιστατικό με ακινητοποιημένο σκάφος ανοιχτά των Χανίων – Μεταφέρει 60 μετανάστες

φωτογραφία από @alarm_phone

Περίεργο περιστατικό με ακινητοποιημένο σκάφος στο Κρητικό Πέλαγος, στα ανοιχτά των Χανίων φέρεται να συμβαίνει τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της υπηρεσίας Alarm Phone στο Twitter, σήμα κινδύνου εκπέμφθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου για σκάφος που μεταφέρει 60 μετανάστες στα Βόρεια της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το tweet, η μηχανή του σκάφους είναι χαλασμένη και οι άνθρωποι δεν έχουν φαγητό και νερό, ενώ μερικοί από αυτούς είναι άρρωστοί. Μάλιστα έχουν καλέσει αρκετές φορές τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 και το Λιμενικό Σώμα έχει ενημερωθεί.

Σε νέες δημοσιεύσεις της υπηρεσίας, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου το σκάφος με τους μετανάστες παρέμενε αβοήθητο καθώς το Λιμεναρχείο Χανίων αρνήθηκε ότι γνωρίζει κάτι για την κατάσταση ανάγκης, ενώ σε τελευταία επικοινωνία με το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού και Έρευνας Διάσωσης του Λιμενικού Πειραιώς και στην ερώτηση της υπηρεσίας «γιατί δεν επεμβαίνουν προς διάσωση των μεταναστών» η απάντηση που λάβανε ήταν «είναι ιστιοφόρο και δεν χρειάζεται μηχανή».

Έπειτα ενημερώθηκαν και κοινοποίησαν πως πλησίαζε το σκάφος μια ομάδα ενόπλων.

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα αντιδράσει κανείς η θα τους κοιτάμε να μας ανοίγουνε τον τάφο μας καθισμένοι στον καναπέ μας ?

    Ο επίλογος θα είναι η συνέχεια της κωμωδίας που παίζουν για τα μάτια του κόσμου λόγω επικείμενων εκλογών ότι δήθεν το παίζουν σκληροί κλπ, κλπ ενώ στην πραγματικότητα είναι αρπαχτές χιλιάδων ευρώ για τα δικά μας ανθελληνικά πολιτικά σκουπίδια που είναι μέρος απο τις χιλιάδες ευρώ που εισπράτουν οι ΜΚΟ για να εκτοπίσουν τους Έλληνες απο την Ελλάδα ! Να μου θυμάστε τούτο ! Θα του φερουν σε κάποια Παλιοχωρα η άλλο απομακρυσμένο μέρος για να μην τους δει πολύ κόσμος και τα πάρει στο κρανίο και μετά λίγους λίγους δήθεν αφού τους δει γιατρός θα τους σκορπίσουν στην Κρήτη με λεωφορεία και πάμε για την άλλη φουρνιά ! Ποιος φταίει ? Εμείς που είμαστε ηλίθιοι και τους επιτρέπουμε να κλέβουν τη γη των παιδιών μας και να την κάνουν δώρο στούς τριτοκοσμικούς που μας κάνουν το σινιάλο του μεσαίου δάχτυλου ενώ μπαίνουνε παράνομα στην πατρίδα μας και λαβαίνουν αυτόματα στέγη, νοσηλεία, επιδόματα και ότι δηποτε επιθυμούν ΤΖΑΜΠΑ ενώ ο Έλληνας που τους πληρώνει δεν έχει να πάει σούπερ μάρκετ !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ