«Πέρασε» και από την Καλαμαριά ο Πλατανιάς

πέρασε-και-από-την-καλαμαριά-ο-πλατα-770087

Το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο πανηγύρισε ο Πλατανιάς. Όπως και στην Άρτα, έτσι και στην Καλαμαριά η ομάδα του Γιάννη Τάτση εκμεταλλεύτηκε δώρο της αντίπαλης άμυνας, πέτυχε το γκολ και με μαζική άμυνα κράτησε το υπέρ της 1-0 μέχρι το φινάλε.

Συγκεκριμένα, στο 43′ ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έκανε λάθος πάσα, ο Νίλο έκλεψε την μπάλα και χωρίς να δυσκολευτεί την έστειλε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά μετά, ο Ποζατζίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη άσκησε μεγάλη πίεση, ωστόσο δεν βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο 76′ ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων με τον Κυβελίδη, ενώ στο 88′ ο Σουντουρά είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Τσουμάνης (45′ Δαλιανόπουλος), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Σπόλιαριτς, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Μποσέτι, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (32′ Πουρζιτίδης), Νίλι, Παπανικολάου (84′ Μάικιτς), Στ. Ποζατζίδης, Καραγκούνης, Ουές, Μπιανκόνι (85′ Σινγκ).

Πηγή: filathlos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook