Πέντε διαδικτυακές περιηγήσεις σε αγαπημένα μουσεία, που αξίζει να κάνετε

πέντε-διαδικτυακές-περιηγήσεις-σε-αγ-1236896

Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να πας ταξίδι στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι, μπορείς να κάνεις μία διαφορετική περιήγηση σε κάποια πολύ γνωστά μουσεία και ν’ απολαύσεις τα αγαπημένα σου έργα τέχνης, μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού σου

Μια διαδικτυακή αξέχαστη εμπειρία που θα σε ψυχαγωγήσει με ένα ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο τρόπο. Με ένα μόνο κλικ, μπορείς να περιηγηθείς στο εσωτερικό των αγαπημένων σου μουσείων και ν’ απολαύσεις εικονικά τις σπουδαίες συλλογές τους.

British Museum, London

Το δημοφιλές μουσείο του Λονδίνου, σου επιτρέπει να περιηγηθείς στη Μεγάλη Αυλή και να εξερευνήσεις τη στήλη της Ροζέτας και τις Αιγυπτιακές μούμιες. Εκατοντάδες ιστορικά ευρήματα είναι διαθέσιμα σε αυτή την ηλεκτρονική περιήγηση. Ανακάλυψε τις υπέροχες συλλογές του εδώ.

2. Μουσείο του Λούβρου, Παρίσι

Από τα πιο παλιά και μεγάλα μουσεία στον κόσμο, εκτίθεται σε 35.000 έργα τέχνης. Παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν περιήγησης και είναι μια αξέχαστη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ταξίδεψε στο Παρίσι, με ένα μόνο κλικ και απόλαυσε αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία εδώ.

3. The Blue house, Frida Kahlo

Πρόκειται για το σπίτι της Frida Kahlo, γνωστό ως το μπλε σπίτι, το οποίο παραμένει άθικτο. Ένα virtual tour το οποίο περιλαμβάνει μία εικονική περιήγηση γύρω από τους χώρους του σπιτιού της Frida Kahlo, όπου υπάρχουν προσωπικά της αντικείμενα, έπιπλα κι έργα λαϊκής τέχνης του συζύγου της. Ανακάλυψέ το εδώ.

4. Εθνικό αρχαιολογικό μουσείο, Αθήνα

Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το σημαντικότερο μουσείο της αρχαίας τέχνης στον κόσμο. Η συλλογή του εκπροσωπεί όλους τους πολιτισμούς που άνθισαν στον ελληνικό χώρο, από την προϊστορική εποχή έως και τη ρωμαϊκή περιόδο. Περιηγήσου και ανακάλυψε όλες τι συλλογές του εδώ.

5. Μουσείο της Περγάμου, Βερολίνο

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία της Γερμανίας. Θα ανακαλύψεις αρχαία, ιστορικά, ανακατασκευασμένα οικοδομήματα μεγάλου μεγέθους του βωμού της Περγάμου και της πύλης της αγοράς της Μιλήτου. Ξεκίνησε το virtual tour σου εδώ.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook