Πελέ: «Ευχαριστώ όσους μου στέλνουν θετική ενέργεια»

πελέ-ευχαριστώ-όσους-μου-στέλνουν-θε-1291259

Καθησυχάζοντας τους εκατομμύρια θαυμαστές του, ο Πελέ έκανε μια δημοσίευση μετά την έκτακτη εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Πάολο, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους του στέλνουν θετική ενέργεια. Δημοσιεύοντας μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram ο 82χρονος Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου .

Σημειώνεται ότι πριν από δύο ημέρες εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε πρήξιμο στο σώμα του και έφτασε συνοδευόμενος απο σύζυγό του Μαρτσία Αοκί. Βέβαια αργότερα την ίδια ημέρα η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, γνωστοποίησε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του πατέρα της.

Μπορεί το φίλαθλο κοινό του ποδοσφαίρου να έχει στραμμένη την προσοχή του στο Μουντιάλ 2022, όμως τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ «ταρακούνησαν» πολλούς εξ’ αυτών. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου που φωταγώγησαν κτίρια στο Κατάρ, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο «βασιλιάς» του ποδοσφαίρου αναφέρει: «Φίλοι μου, βρίσκομαι στο νοσοκομείο για τη μηνιαία επίσκεψή μου. Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνεις θετικά μηνύματα όπως αυτό. Ευχαριστώ το Κατάρ για αυτή την αφιέρωση και όλους όσους μου στέλνουν θετική ενέργεια».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook