Παύλος Πολάκης: Στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 10 με 15 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ | Video

παύλος-πολάκης-στα-χανιά-ο-συριζα-είνα-1609184

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές έκανε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στο ZARPA RADIO 89,6, εκτιμώντας μάλιστα ότι σε τοπικό επίπεδο στα Χανιά, η διαφορά με την Νέα Δημοκρατία θα κυμανθεί ανάμεσα σε 10 – 15 ποσοστιαίες μονάδες.

Αναλυτικότερα, το πρωί της Δευτέρας, ο βουλευτής Χανίων και π. Υπουργός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης με επίκεντρο τα τοπικά ζητήματα και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

«Δεν πιστεύω καμία δημοσκόπηση, είναι όλες πληρωμένες» σημείωσε, προσθέτοντας πως αύριο θα καταθέσει στον οικονομικό εισαγγελέα τα δημοσιεύματα της Εφημερίδας Συντακτών και άλλων για τον χρηματισμό της εταιρείας Μarc.

«Μπροστά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο στην Κρήτη, παντού είναι μπροστά» τόνισε «αλλά όλα τα Πετσωμένα προσπαθούν αγωνιωδώς να τον κρατήσουν απελπισμένα στην κυβέρνηση για να φάνε κι άλλα. Δεν πιστεύω καμία δημοσκόπηση γιατί κυκλοφορώ στον δρόμο. Ο κόσμος μπορεί να μιλάει γιατί την δεξιά την φοβάται γιατί είναι εκδικητική. Φοβάται ότι θα τον μεταθέσει, ότι θα του στείλει το ΣΔΟΕ, ότι θα βάλει τίποτα προϊσταμένους να τον απειλήσουν. Αυτό θα φανεί με συντριπτικό τρόπο όταν ανοίξει η κάλπη» τόνισε.

Μάλιστα, εκτίμησε πως το ποσοστό της ΝΔ δεν θα ξεπεράσει το 27% – 30%

«Ο Μητσοτάκης τάισε και βόλεψε ένα 20%. Αυτό το 20% θα του μαζέψει ακόμα ένα 6-7%. Από κει και πέρα ο υπόλοιπος κοσμος έχει να διαλέξει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα σαν εναλλακτική λύση στην συμμορία του Μητσοτακέικου ή στο να συνεχίσει να μας κυβερνάει αυτό το πράγμα. Και έχει διαλέξει. Αυτό το δίλημμα θα τεθεί στις εκλογές.» είπε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ

«Εμείς είμαστε πεντακάθαροι. Μετά το αποτέλεσμα της απλής αναλογικής θα κάνουμε προσκλητήριο δημοκρατικής διακυβέρνησης. Εάν δεν ανταποκριθούν, θα πάμε σε επόμενες εκλογές κι εκεί θα ζητήσουμε ισχυρή αυτοδυναμία και θα δώσει τη λύση ο λαός. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Καλό θα ήταν να υπάρξει ισχυρή κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή» ανέφερε.

Για τα Χανιά

Για την εκτίμηση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά θα είναι πρώτο κόμμα, απάντησε: «Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα». Η διαφορά στα Χανιά θα είναι 10-15 μονάδες εδώ στα Χανιά. Όλα τα έργα που γίνονται στα Χανιά είναι έργα που χρημαδότησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει ούτε ένα έργο που να γίνεται με χρηματοδότηση της Νέας Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά.

Για τον ΒΟΑΚ

Ειδικά για το έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης τόνισε: «Ειναι 3,5 χρόνια ακριβώς από όταν ανέβαλε η ΝΔ. Τότε ήμασταν σε μια φάση που είχε τελειώσει ο πρώτος διαγωνισμός που έκανε ο Σπίρτζης και μπαίναμε στη φάση του δεύτερου διαγωνισμού. Τι έχει συμβεί 3,5 χρόνια μετά; Τελικά ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε ακριβώς το σχέδιο του Σπίρτζη συν διόδια και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα

Αν ήμασταν εμείς στην Κυβέρνηση, το έργο θα είχε προχωρήσει πάρα πολύ.

Εκεί θα επιστρέψουμε και εμείς θα το υλοποιήσουμε» ανέφερε ο κ. Πολάκης.

Για την μηνυση Κουρτάκη

Σχετικά με την δικαίωσή του στην υπόθεση της μήνυσης του Γιάννη Κουρτάκη, τόνισε: «Μου είχε κάνει μήνυση ότι τον είχα συκοφαντήσει, στην πρώτη προσπάθεια για άρση ασυλίας μου, δεν πέρασε, σε δεύτερη μήνυση έγινε άρση ασυλίας. Για αυτό το δικαστήριο έχω τελεσίδικη αθωωτική απόφαση.«Με διάταξη η Εισαγγελέας λέει ότι ότι είπα για τον Κουρτάκη και το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι αλήθεια. Ότι ήταν ιδιοκτήτητης του site Βελόνα και Κλωστή, ότι πήρε 50.000 ευρώ, για τις υπερτιμολογήσεις, για τα banner. Και μάλιστα δέχεται οτι επειδή είμαι εκπρόσωπος του ελληνικού λαού, δικαιολογούνται και οι οξείς χαρακτηρισμοί».

«Θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει εκλογές. Ζούμε μια πολύ νοσηρή κατάσταση εδώ και έξι μήνες και η νοσηρότητα έχει να κάνει με τα εξής χαρακτηριστικά: Μια τεράστια ακρίβεια που δεν είναι ακρίβεια πολέμου, είναι ακρίβεια Μητσοτάκη. Στα σούπερ μάρκετ υπάρχουν ανατιμήσεις 15%, η ακρίβεια στα καύσιμα, γιατί ο κ. Μητσοτάκης έχει επιτρέψει στα δύο διυλιστήρια να κερδίζουν αντί για 7 με 9 δολάρια το βαρέλι, να κερδίζουν 36 δολάρια το βαρέλι. Τρίτο η ΔΕΗ, για 20 συνεχόμενες μέρες, είμαστε η πιο ακριβή τιμή χονδρικής στην Ευρώπη. Ο Μητσοτάκης επιδοτεί την ακρίβεια, δεν επιδοτεί εμάς.

Πρέπει να επανακρατικοποιηθεί η ΔΕΗ με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην οποία θα συμμετέχει μόνο το δημόσιο. Αλλιώς αυτόνομη ενεργειακή πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει στη χώρα. Να χρησιμοποιηθεί ο λιγνήτης που υπάρχει άφθονος στην χώρα και να υπάρξει, όπως είχαμε σχεδιάσει, προοδευτική απολιγνιτοποίηση μέχρι το 2028-29.» ανέφερε.

Η ΔΕΗ σέρνει τον χορό της κερδοσκοπίας

Σχετικά με την ακρίβεια στο ρεύμα, σημείωσε: «Επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ δεν αυξήθηκε ούτε ένα ευρώ η τιμή του ρεύματος, ίσα-ίσα το τελευταίο εξάμηνο είχαμε μειώσει τον ΦΠΑ και υπήρχε μείωση στους λογαριασμούς. Όταν εμείς είχαμε την ΔΕΗ στα χέρια μας, κόστιζε ας πούμε η κιλοβατώρα 50 ευρώ, η ΔΕΗ πουλούσε 53 με 54 ευρώ Τώρα αν κοστίζει λέμε 100, η ΔΕΗ πουλάει 300. Οπότε με το να πουλάει τόσο συμπαρασύρει τους υπόλοιπους.  Τον χορό της κερδοσκοπίας τον σέρνει το Μητσοτακέικο , όλο το χρήμα που κυκλοφορεί στην Αγορά, το μαζεύουν η ΔΕΗ και πέντε παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας, δύο διυλιστήρια και επτά εταιρίες εμπορίας προϊόντων συν πέντε – έξι μεγάλα σούπερ μάρκετ. Δεν μας φταίει ο πόλεμος.» ανέφερε.

zarpanews.gr

8 thoughts on “Παύλος Πολάκης: Στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 10 με 15 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ | Video

  1. Παυλη 7-8 μοναδες θα’ναι και αυτο που χασατε τοπηρε το ΠΑΣΟΚ! Ευτυχως! Ο Αλεκος ΞΕΣΚΙΣΕ τον υπαλληλο & τη μεσαια ταξη ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!
    Τωρα με τις ελεψεις των φαρμακων θα’χες στοκαρει απο τα κονε σου, μιας που εισαι/ησουνα στον τομεα υγειας και θα σου χουνε πασαρει ληγμενα!

  2. Πολάκης : «Αν ήμασταν εμείς στην Κυβέρνηση».
    Ευτυχώς που δεν είστε κυβέρνηση και ούτε θα γίνετε ποτέ.
    Ευτυχώς γιατί μετά τη Μακεδονία θα είχατε πουλήσει και την Κρήτη.
    Ευτυχώς που σας πήρε νωρίς είδηση ο λαός και δεν μπορείτε με τίποτα να τον πείσετε ότι είστε αξιόπιστοι.
    Ευτυχώς που θα μας αδειάσετε τη γωνιά διά παντός.
    Ευτυχώς !!!!

    1. Δυστυχώς, μέχρι τις επερχόμενες εκλογές, είστε εσείς κυβέρνηση και έχετε ξεπουλήσει όλη τη χώρα!!!!
      Περί Μακεδονίας, Κρήτης (ΒΟΑΚ), αξιοπιστίας, δημοκρατίας, εντιμότητας και αξιοκρατίας, ας μη μιλήσουμε, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Μετά που θα αποκαλυφτούν όλα όσα έχετε κάνει από τη δημοκρατική προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει, θα φύγετε νύχτα.

      1. Φίλτατε Κώστα. Το ποιοί θα φύγουν νύχτα το ξέρουμε και το ξέρετε. Μετά τις εκλογές στείλε μου ένα μήνυμα να το ξανασυζητήσουμε. Πράγμα που δεν βλέπω γιατί σίγουρα θα κάνεις την πάπια.

        1. Προφανώς και το ξέρουμε!!! Στο γράφω παραπάνω. Μετά από τόσες λαμογιές του επιτελικού κράτους, μετά από τόσες υποκλοπές του Κούλη, μετά από τόση αισχροκέρδια που έχετε υποστηρίξει και ενισχύσει στην ενέργεια και στο κόστος διαβίωσης από το Νοέμβριο του 2021, μετά από τόσους θανάτους στις κατ’ ευφημισμό ΜΕΘ των διαδρόμων των νοσοκομείων, μετά από τη διάλυση του ΕΣΥ, ποιος άλλος θα φύγει νύχτα;

      2. Όσο για την, πως την λες, «δημοκρατική προοδευτική κυβέρνηση» μετά τις δηλώσεις Πολάκη για τον «λίγο» Ανδρουλιδάκη ο μόνος που σας έχει απομείνει είναι ο Βαρουφάκης ο οποίος μπαίνει-δεν μπαίνει στη βουλή και δεδομένου ότι μπαίνει ο Κασιδιάρης, το μόνο που μένει είναι αυτοδύναμος σύριζα με 38,5.
        Πράγμα που σας εύχομαι ολόψυχα για αποφύγει η Ελλάδα περιπέτειες με ανοιχτή απειλή από Ανατολάς.

        1. Βιάζεσαι!!!! Κατ’ αρχήν μη στηρίζεσαι στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύουν τα πετσοταϊσμένα μμε. Επιπλέον, όταν θα υπάρχουν τα αποτελέσματα της πρώτης κάλπης, τότε θα δούμε ποιος θα συνεργαστεί με ποιον και ποιος θα μπορέσει να κάνει το δύσκολο στις συνεργασίες και ποιος τη χήρα στο κρεβάτι.

          1. Τέλος πάντων Κωστή. Καλή επιτυχία μας και στα κόμματα που ο καθένας υποστηρίζει.
            Αναφαίρετο δικαίωμά του και σεβαστό από τους άλλους. Ας αποφασίσει ο λαός για το μέλλον της Χώρας. Καλό βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook