Παύλος Φύσσας: Επεισόδια με χημικά και μολότοφ στη Νίκαια μετά τη μεγάλη αντιφασιστική πορεία

παύλος-φύσσας-επεισόδια-με-χημικά-και-1528141
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επεισόδια με χημικά, μολότοφ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ της Κυριακής (18/9) κοντά στον σταθμό του Μετρό στη Νίκαια. Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί στην περιοχή αντιφασιστική διαδήλωση μνήμης για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία του δήμου για να σβήσουν τις φωτιές από τους κάδους, ενώ γύρω από τον σταθμό του Μετρό στη Νίκαια η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες των επεισοδίων. Η ένταση προκλήθηκε μετά την πορεία για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η οποία κατέληξε στον σταθμό του Μετρό στη Νίκαια αφού πέρασε από το Μπλόκο της Κοκκινιάς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημειώνεται ότι ζημιές έγιναν και μέσα στον σταθμό του Μετρό «Νίκαια», καθώς – όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες του newsit.gr – είναι σπασμένα κάποια ακυρωτικά μηχανήματα και κάποια μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

 

Nωρίτερα σήμερα, Κυριακή (18/9), πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική διαδήλωση μνήμης στο Κερατσίνι για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 17:30 το απόγευμα και ακολούθησε πορείαπρος το Μπλόκο της Κοκκινιάς.

Στο σημείο της συγκέντρωσης, στην οδό Παύλου Φύσσα 60, από νωρίς το απόγευμα έφτανε κόσμος και άφηνε στο μνημείο του νεαρού τραγουδιστή λουλούδια και στεφάνια. Στην διαδήλωση μνήμης, όπως κάθε χρόνο, βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, παίρνοντας μέρος και στην πορεία που ακολούθησε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook