Πάτρα: Aυτός είναι ο μάρτυρας – «κλειδί» για τον θάνατο της Ίριδας – H κατάθεση που θα οδηγήσει σε νέα σύλληψη

πάτρα-aυτός-είναι-ο-μάρτυρας-κλειδί-1413929

Πηγές από έγκυρους ιατροδικαστικούς κύκλους αναφέρουν ότι η κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα δεν αποκλείεται να συμβάλει στην άσκηση μιας ακόμη ποινικής δίωξης – αυτή τη φορά για τον θάνατο της Ιριδας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η ιατροδικαστής της Πάτρας είναι εκείνη που, στο πόρισμά της για το βρέφος – όπου συμπεριλαμβάνεται και η έκθεση της παθολογοανατόμου Αντιγόνης Μητσέλου (αγενεσία φλεβόκομβου) – σημειώνει ως αίτιο θανάτου και το «πνευμονικό οίδημα».

Η «κατεύθυνση» της Αγγελικής Τσιόλα στην καταθεσή της θα συνδέεται, μάλιστα, με ένα συγκεκριμένο «δρομολόγιο» μέσα στον χρόνο.

Σημειώνεται πως – σύμφωνα πάντα με την Πελοπόννησο – στις 2 Φεβρουαρίου, δηλαδή 4 μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η κ. Τσιόλα υποψιασμένη και προβληματισμένη ανέβαινε τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών και ανέφερε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Γιώργο Μπισμπίκη, αλλά και σε έναν ακόμη παριστάμενο εισαγγελέα, ότι «έχει επαρκείς ενδείξεις πως οι τρεις θάνατοι δεν φαίνεται πλέον να κινούνται στη σφαίρα της σύμπτωσης».

Κάτι ανάλογο, επίσης, συζήτησε και με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Δυτικής Ελλάδος – υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη.

Με δεδομένο, εξάλλου, ότι στην ιατροδικαστική της έκθεση η κ. Τσιόλα αναφέρεται και σε «ύποπτα ευρήματα», μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ότι η κατάθεσή της θα διευκολύνει αφάνταστα τις εισαγγελικές και διωκτικές αρχές για να διασαφηνίσουν τον θάνατο της Ιριδας.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook