Πατέρας καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του γιου του σε σχολείο στην Καβάλα | Photo

πατέρας-καταγγέλλει-τον-ξυλοδαρμό-το-360125

Τον ξυλοδαρμό του παιδιού του μέσα στο σχολείο, από συμμαθητές του, καταγγέλλει ένας πατέρας από την Καβάλα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως καταγγέλλει ο γονιός, ο γιος του ο οποίος είναι μαθητής της τρίτης δημοτικού, στο 16ο Δημοτικό σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο μαθητές της τετάρτης δημοτικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση του, ο ένας κρατούσε τον γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά. Ο πατέρας καταγγέλλει ότι οι δάσκαλοι του σχολείου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το περιστατικό.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Ο Μ. είναι Τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δύο παιδιά της Τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο . Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά !! Θέλω να μάθω οι τέσσερις δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν στην μικρή αυλή του σχολείου υπηρεσία τι προσέχουν ;; Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες ;;; Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα”.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook