Πασχαλινές ευχές στους Χανιώτες από τους αυτοδιοικητικούς

πασχαλινές-ευχές-στους-χανιώτες-από-τ-1215364

Στον Zarpa Radio 89,6 και την Ανδρονίκη Κοκοτσάκη μίλησαν το Μεγάλο Σάββατο οι επικεφαλής των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης στα Χανιά. Αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχοι έστειλαν τις ευχές τους για την Ανάσταση, με την επιθυμία να τελειώνει η πανδημία και οι συνέπειές της, να αποτελεί κοινό τόπο:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής:

«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, τώρα που αντιληφθήκαμε και την σπουδαιότητά της. Να είμαστε γεροί και αισιόδοξοι και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και του χρόνου θα περάσουμε ένα πολύ καλύτερο Πάσχα. Πιστεύω ότι αν τηρήσουμε τα μέτρα δεν έχουμε να φοβηθούμε το παραμικρό και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονική ροή της ζωής μας.»

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης:

«Τώρα γνωρίζουμε μια άλλη έννοια αυτής της συνηθισμένης ευχής, υγεία σε όλους. Είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι ως κοινωνία. Και το μήνυμα της Ανάστασης είναι ακριβώς αυτό: ότι μετά τη δυσκολία έρχεται η απελευθέρωση, μετά το σκοτάδι έρχεται το φως. Θεωρώ ότι θα είναι Ανάσταση για την πορεία μας προς την κανονικότητα. Και επειδή τα μέτρα και οι περιορισμοί έχουν πια κουράσει τον κόσμο, το χρέος μας ως πολίτες είναι να εμβολιαστούμε, για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας, για να δημιουργήσουμε ένα τείχος προστασίας που θα μας επιτρέψει να απελευθερωθούμε από αυτή την κατάσταση.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης:

«Ευχόμαστε ο Μάιος μαζί με την Ανάσταση του Θεανθρώπου, να προσφέρει σε όλους μας την ελευθερία που μας αρμόζει αλλά και την επανεκκίνηση της οικονομίας που έχουμε ανάγκη. Σήμερα επίσης είναι 1η Μαΐου, η Εργατική Πρωτομαγιά και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα δικαιώματα κατακτήθηκαν με αγώνες. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και όσο για την πανδημία, εύχομαι ελευθερία σε όλους.»

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης:

«Το φως της Ανάστασης ελπίζω να φέρει ανάσταση και στην περιπέτεια που ζει η παγκόσμια κοινότητα και στο τέλος να μπορέσουμε να χειροκροτήσουμε το αποτέλεσμα. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία, θα πρέπει να προσέχουμε. Το αγαθό της υγείας να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Ας κρατήσουμε λοιπόν όλοι μαζί όρθια την κοινωνία, άλλωστε έχουμε περάσει δυσκολότερες καταστάσεις και τα καταφέραμε.»

Ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης:

«Στενά οικογενειακά θα γιορτάσουμε το Πάσχα. Είναι μια πνευματική πρωτίστως εορτή που έχει να κάνει με την υπαρξιακή αναζήτηση του ανθρώπου, τα τραπεζώματα είναι δευτερεύοντα. Εύχομαι στην ψυχή του καθενός να ανθίσει η αγάπη, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη. Και σύντομα να είμαστε σε καλύτερες συνθήκες.»

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης:

«Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι Καλό Πάσχα και ελπίζω να είναι η τελευταία χρονιά που περνάμε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και εύχομαι να μη βρεθεί ποτέ ξανά μια τέτοια δοκιμασία. Στο μεταξύ, ετοιμαζόμαστε για τους επισκέπτες και θα προσφέρουμε κάτι καλό φέτος, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.»

Ο Δήμαρχος Σφακίων, Μανούσος Χιωτάκης:

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και ευημερία. Είμαστε λίγο στριμωγμένοι λόγω των συνθηκών αλλά είμαστε άνθρωποι που ξέρουμε να το ρίχνουμε και λίγο έξω. Βλέπω τον κόσμο να είναι χαρούμενος, οικογενειακά θα περάσει τη γιορτή. Θα σουβλίσουμε, με προσοχή αλλά και χαρά και αισιοδοξία στις καρδιές σας.»

Η Δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη:

«Χρόνια πολλά σε όλους. Καλή ανάσταση στον κόσμο, να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Ταλαιπωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ αλλά το τέλος φαίνεται πια. Και στη Γαύδο είμαστε τυχεροί, καθώς είμαστε covid-free νησί.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook