Παρουσία Πολάκη η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σφακίων | Photos

παρουσία-πολάκη-η-τελευταία-συνεδρία-913255

Με συγκινησιακή φόρτιση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Σφακίων έλαβε χώρα το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής, με κυρίαρχο θέμα της ημερήσιας διάταξης τον απολογισμό των δράσεων της δημοτικής περιόδου που διανύσαμε.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο βουλευτής Χανίων κ. Παύλος Πολάκης, ο οποίος διατηρεί και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, όπως αναφέρεται εκ του Δήμου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα, σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου Σφακίων κ. Ιωάνννη Ζερβού η σύνταξη φακέλου με αναφορά στις δράσεις που υλοποιήθηκαν ή δρομολογήθηκαν σε όλους τους τομείς, ο οποίος θα παραδοθεί για ενημέρωση στη νέα δημοτική αρχή και θα κοινοποιηθεί στην κοινωνία των Σφακίων και στα Μ.Μ.Ε.

Από τον Δήμαρχο επισημάνθηκε η στήριξη στη νέα δημοτική αρχή για την υλοποίηση των έργων, σύμφωνα με την τεράστια παρακαταθήκη που αφήνουν και για τη συνέχιση της δημιουργικής πορείας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους στο δημοτικό συμβούλιο, το διοικητικό και εργατικό προσωπικό του Δήμου και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας, οι οποίοι θα αναφερθούν αναλυτικότερα στο ενημερωτικό έντυπο που θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook