Παρέμβαση εισαγγελέα για δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για τη νοσηλεύτρια που παρέλυσε μετά το εμβόλιο

παρέμβαση-εισαγγελέα-για-δηλώσεις-το-1176944

Στο εισαγγελικό «μικροσκόπιο» τέθηκαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου, σύμφωνα με τις οποίες νοσηλεύτρια, 40 ετών στην Κέρκυρα, εμφάνισε παράλυση των κάτω άκρων της, αφού έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Την εντολή για τα διενέργεια εισαγγελικής έδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και αντικείμενο αυτής είναι να διερευνηθεί αν ο κ. Γιαννάκος τέλεσε το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, δεδομένου ότι δήλωνε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου, πριν ακόμη αποφανθούν οι γιατροί.

Ειδικότερα, ο κ. Γιαννάκος ανέφερε μεταξύ άλλων πως η 40χρονη νοσηλεύτρια «ήταν απολύτως καλά στην υγεία της».

Ακόμη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε: «Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook