Παραβίαση STOP στα Χανιά: Δείτε πως καρφώθηκε το μηχανάκι του διανομέα | Video

παραβίαση-stop-στα-χανιά-δείτε-πως-καρφώθ-1550044

Άγιο είχε ένας ντελιβεράς σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στα Χανιά.

Ο διανομέας που διέσχιζε με τη μηχανή του την οδό Μπουνιαλή στο κέντρο της πόλης  συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο περνούσε από την οδό Σφακίων.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους δύο, με τον διανομέα κυριολεκτικά να περνάει πάνω από το αυτοκίνητο, καταφέρνοντας να παραμείνει αλώβητος χωρίς γρατζουνιά.

Αιτία του ατυχήματος ήταν η παραβίαση του σήματος STOP από τον διανομέα. Η συγκεκριμένη πινακίδα βρίσκεται επί της οδού Μπουνιαλή στη συμβολή της με την οδό Σφακίων.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Παραβίαση STOP στα Χανιά: Δείτε πως καρφώθηκε το μηχανάκι του διανομέα | Video

  1. Για κλάματα είναι που έχουν γεμίσει με κάμερες τους δημόσιους χώρους από τον κάθε ανισόρροπο και δεν μιλά κανείς. Αν θέλουν κάμερες να τις βάλει το κράτος.

  2. Ένα καθάρισματακι το θελουν τα σήματα… όσο για τις κάμερες που απο κάμερες ασφαλείας έγιναν κάμερες παρακολούθησης είναι άλλο θέμα

  3. Υπερβολικά σίγουροι για τον εαυτό τους, αυτάρεσκοι, ανίκανοι να δεχθούν κριτική, επιθετικοί…αυτά είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά αρκετών οδηγών του νομού Χανίων.
    Επομένως, δεν περιμένουμε τις κάμερες για να το διαπιστώσουμε. Απλώς, το βίντεο επαληθεύει κι επιβεβαιώνει πόσο ανεύθυνοι είναι αρκετοί οδηγοί για τους ίδιους, δυστυχώς και για τους υπόλοιπους που προσπαθούμε να προστατευθούμε από τους μη ικανούς που μας περιστοιχίζουν καθημερινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook