Παραμένει στην θέση του το «Γεράκι» της 115 Π.Μ, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς

παραμένει-στην-θέση-του-το-γεράκι-τη-1010288

Παραμένει στη θέση του, αυτή του σημερινού Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας ο Αντιπτεραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών διοικητής της 115 Π.Μ.

Ο Αρχηγός της 56ης σειράς της σχολής Ικάρων, με ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, συνεχίζει την καριέρα του στην ενεργό δράση, κάτι το οποίο δικαιώνει την μέχρι τώρα πορεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, υποδειγματικός οικογενειάρχης, αγαπητός στη βάση των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας και όχι μόνο, αφήνοντας πολύτιμο έργο απ’ όπου κι αν πέρασε στην καριέρα του, κάτι που του αναγνωρίζεται καθημερινά.

Ο Αντιπτέραρχος Μπουρολιας εδώ και ένα περίπου χρόνο που μετακόμισε στη Λάρισα και ανέλαβε τα καθήκοντα του Α/ΤΑ, κάτω από δύσκολες συνθήκες με πολλές επικίνδυνες παραβιάσεις μέρα και νύχτα από τους γείτονες, έφερε την αποστολή του είς πέρας έως τώρα με μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση ποιος είναι το “αφεντικό” στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Σε άριστη συνεργασία και εκτελώντας τις οδηγίες του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεραρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιουμη, οδηγούν την Πολεμική Αεροπορία σε μία νέα εποχή σκληρών απαντήσεων σε κάθε πρόκληση αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, θωρακίζοντας τον εναέριο χώρο υψώνοντας ένα νοητό τοίχος.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook