Παραμένει στη φυλακή ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά που ασελγούσε σε μαθήτριες – Γιατί αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο

παραμένει-στη-φυλακή-ο-ιδιοκτήτης-φρο-1466669

Μια ξαφνική αδιαθεσία που τον οδήγησε στα Επείγοντα, ήταν η αιτία της αναβολής στην εκδίκαση της έφεσης του καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά, ο οποίος έχει καταδικαστεί για σε 20 χρόνια φυλάκιση για κατάχρηση σε ασέλγεια σε πέντε ανήλικες μαθήτριές του σε βαθμό κακουργήματος και  πλημμεληματικές ασελγείς πράξεις σε βάρος άλλων δύο κοριτσιών.

Η υπόθεση ξεκίνησε να αποκαλύπτεται την Πρωτοχρονιά του 2019 ενώ η σύλληψη του 57χρονου καθηγητή και η συνακόλουθη δημοσιοποίηση των στοιχείων του τότε (ΕΔΩ) έδωσε νέες διαστάσεις καθώς εμφανίστηκαν και άλλα κορίτσια – θύματά του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε το 2020 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου χωρίς ακροατήριο με την απόφαση να είναι καταδικαστική για τον καθηγητή.

Στην προγραμματισμένη για σήμερα δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο δυτικής Κρήτης στα Χανιά, ήταν παρούσες οι μαθήτριες – φοιτήτριες σήμερα και οι οικογένειές τους ενώ κατόπιν αιτήματος της υπεράσπισης η δίκη αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Στο μεταξύ ο καταδικασθείς παραμένει στις φυλακές Γρεβενών όπου εκτίει την ποινή του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook