«Ανασχηματισμό» στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου κάνει ο Τίτος: Παύθηκε από Πρωτοσύγκελος ο πατήρ Νικηφόρος Εικοσιδέκας – Άλλαξε και τον Αρχιερατικό Επίτροπο
Σε αλλαγές στο σχήμα διοίκησης της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου προχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Τίτος ενάμιση μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αποφάσισε να παύσει από τα καθήκοντα του Πρωτοσύγκελου τον Αρχιμανδρίτη Νικηφόρο Εικοσιδέκα, ενώ μέχρι στιγμής η θέση δε φαίνεται να αναπληρώνεται από άλλον αρχιμανδρίτη και πολύ πιθανόν είναι να παραμείνει κενή.
Την ίδια ώρα, αλλάγές έγιναν και στην θέση του Αρχιερατικού Επιτρόπου, καθώς ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Περράκης, παύθηκε από τα καθήκοντά του και τη θέση του αναλαμβάνει ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Θωμαδάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθούν αλλαγές και σε άλλα πρόσωπα σε διοικητικές θέσεις στην Ιερά Μητρόπολη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο έλεγχος από νομικούς και ορκωτούς λογιστές προκειμένου να εξεταστούν τα οικονομικά στοιχεία της Μητρόπολης, των προηγούμενων ετών. Αυτό είναι κάτι το οποίο είχε ζητήσει μάλιστα ο Μητροπολίτης Τίτος πριν την ανάληψη των καθηκόντων του, αφού, ήθελε να έχει πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.






