Παπανδρέου από τα Χανιά: «Αν βγω στην Ευρωβουλή, θα τους… «αλλάξω τα φώτα»!» | Photos

παπανδρέου-από-τα-χανιά-αν-βγω-στην-ευ-859943

Παρουσία πλήθους Χανιωτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Χανιά η προγραμματισμένη συνάντηση του Νίκου Παπανδρέου με φίλους και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στο καφέ «Κήπος».

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής έτυχε θερμής υποδοχής στο πλαίσιο της περιοδείας του, που ξεκινάει σήμερα στα Χανιά και ολοκληρώνεται την Τετάρτη στο Λασίθι.Στην τοποθέτησή του, ο μεσαίος γιος του Ανδρέα Παπανδρέου κινήθηκε γύρω από τις ανησυχίες για την άνοδο της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ έδειξε σίγουρος για μία επιτυχή εκλογική διαδικασία για το ΚΙΝΑΛ, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στην Ευρωβουλή θα τους… «αλλάξει τα φώτα». Δεν παρέλειψε να απαντήσει και στις πολλές ερωτήσεις για τον πατέρα του. Πριν την ομιλία του, σχολίασε στα ΜΜΕ:

«Βρίσκομαι στο αγαπημένο νησί της δημοκρατίας, για μένα το «πράσινο» νησί, όπου βρίσκονται παλιοί και καινούριοι φίλοι. Έχουν μείνει δύο εβδομάδες για τις ευρωεκλογές και απόψε θα μιλήσουμε για αυτά που διακυβεύονται στην Ευρώπη, αλλά και για τον αγαπημένο μας Αντρέα, γιατί εν τέλει αυτό ζητάει ο κόσμος. Ποια είναι τα μαθήματα που άφησε σε εμένα, τα οποία έχω κοντά μου όταν περιοδεύω την Ελλάδα, τα διδάγματα και τις αξίες του, που θέλω κι εγώ να υπηρετήσω. Γι’ αυτό θα είμαι κοντά στον κόσμο. Το μεγάλη μάθημα του Αντρέα ήταν «να είμαστε κοντά στον κόσμο, όχι μακριά». Αν υπάρχει ένα λάθος, είναι αυτό. Ζητάμε από τον κόσμο να ψηφίσει Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ.

Αν υπήρχε ο Ανδρέας δεν θα είχαμε φτάσει σε χρεωκοπία, δεν θα είχε βγει η Νέα Δημοκρατία το 2004, η Ελλάδα θα ήταν αλλιώς, δεν θα είχε πάρει αυτό τον δρόμο.»zarpanews.gr

8 thoughts on “Παπανδρέου από τα Χανιά: «Αν βγω στην Ευρωβουλή, θα τους… «αλλάξω τα φώτα»!» | Photos

  1. ΠΩΠΩ ΚΟΣΜΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΑΝΕΙ.

  2. Έρχεται ένας Παπανδρέου να μιλήσει, μαζεύει 100 γερόντια και γίνεται είδηση. Εγώ στο πάρτυ μου (και όχι εκλογική εκδήλωση) είχα περισσότερους παρευρισκόμενους και ούτε ένας δημοσιογράφος….. Με έφαγαν τα συμφέροντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook