Πανεπιστήμιο Κρήτης: Συνέδριο για την διαχείριση έργων ΣΔΙΤ κατά την περίοδο λειτουργίας – Αναλυτικό πρόγραμμα

πανεπιστήμιο-κρήτης-συνέδριο-για-την-1304786

Στις 16 Μαΐου 2022, στο Αμφιθέατρο Δ7 στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο με αντικείμενο την παρακολούθηση έργων Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα κατά την περίοδο λειτουργίας, με ειδική έμφαση στα έργα ΣΔΙΤ των ελληνικών Πανεπιστημίων.

Ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας ΣΔΙΤ, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τεχνογνωσίας ΣΔΙΤ (European PPP Expertise Centre – EPEG), της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (European Investment Bank – EIB) καθώς και στελέχη βρετανικών Πανεπιστημίων, τα οποία έχουν υλοποιήσει έργα ΣΔΙΤ φοιτητικών κατοικιών, όπως το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των τριών ελληνικών Πανεπιστημίων, τα οποία υλοποιούν έργα ΣΔΙΤ φοιτητικών κατοικιών και βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία, ήτοι του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα βρείτε εδώ.

Διαδικτυακή παρακολούθηση με ταυτόχρονη μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά και τούμπαλιν είναι δυνατή στα παρακάτω στοιχεία:

Join Zoom Meeting εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook