Παναγιώτης Σημανδηράκης: To 9o Santa Run θα πραγματοποιηθεί κανονικά | Photos + Video

παναγιώτης-σημανδηράκης-to-9o-santa-run-θα-πραγμα-789685

Για μια ακόμη χρονιά τα Χανιά θα “κοκκινίσουν” και το 9ο Santa Run θα πραγματοποιηθεί  στους δρόμους και τα σοκάκια της πόλης.

Αυτό ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου, με τους συμμετέχοντες και τα σωματεία που ωφελούνται από τη διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε, ότι ο μεγαλύτερος και αγαπημένος εθελοντικός θεσμός της πόλης μας, το Santa Run θα πραγματοποιηθεί κανονικά για 9η συνεχόμενη χρονιά στις 26 Δεκεμβρίου 2019, ενώ καλούνται όλοι όσοι θέλουν να βοηθήσουν να το κάνουν. Μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Σημανδηράκης ανέφερε πως φέτος, λόγω και των τεχνικών θεμάτων που ανακοινώθηκαν, ο Δήμος Χανίων θα είναι ο κύριος διοργανωτής της εκδήλωσης.

Δείτε τι είπε στη συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Χανίων:

Η διοργάνωση θα γίνει με την συνδρομή των Αντιδημαρχιών Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Χανίων, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Γιαννακάκη να αναφέρει πως η διοργάνωση χρειάζεται τη συμβολή των εθελοντών και κάλεσε όλα τα «ξωτικά» να παραβρεθούν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» στο Κουμ Καπί για την πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω mail στο: [email protected]

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Ευτύχης Δαμιανάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Δήμου, να πραγματοποιηθεί και φέτος η διοργάνωση που αποτελεί ομόφωνη επιθυμία του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.Εκ μέρους της διοργάνωσης του Santa Run, το μέλος του Δ.Σ. Νεκτάριος Ξανθουδάκης, τόνισε ότι με την κεντρική διοργάνωση να γίνεται από τον Δήμο Χανίων, προκαλείται μια εγρήγορση των δυνάμεων για τη δράση, ενώ το Santa Run αποτελεί πλέον την βασική χριστουγεννιάτικη διοργάνωση της πόλης μας:

Δείτε όμως τι δηλώνουν και τα ωφελούμενα σωματεία που χρηματοδοτούνται από τα έσοδα της διοργάνωσης κάθε χρόνο:

(Μιλούν με σειρά εμφάνισης: Μάγκυ Αρσενίδη-υπεύθυνη λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, Σπύρος Αδοντάκης-πρόεδρος συλλόγου Ορίζοντας, Δήμητρα Μηνά, κοινωνική λειτουργός του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, Τρίκκας Νικος ΚΗΦΑΠ-Μεγαλόχαρη.)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook